Ειδεχθές έγκλημα στα Μέγαρα! 45χρονη ΕΠΝΙΞΕ την 4χρονη ανιψιά της και ΕΚΟΨΕ τις φλέβες της

Εντοπίστηκαν μέσα στο σπίτι τους- Πρώτη ανάρτηση 15:35

Ειδεχθές έγκλημα στα Μέγαρα! 45χρονη ΕΠΝΙΞΕ την 4χρονη ανιψιά της και ΕΚΟΨΕ τις φλέβες της

Πάγωσε όλη η Ελλάδα από το ειδεχθές έγκλημα που διαδραματίστηκε στα Μέγαρα, το μεσημέρι της Τετάρτης, με θύμα ένα μικρό αθώο παιδί.

Ένα κοριτσάκι 4 ετών εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι της γιαγιάς του (με την οποία μεγάλωνε), ενώ ακριβώς δίπλα βρέθηκε η θεία του με κομμένες τις φλέβες της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η θεία έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια την ανιψιά της, και λίγο μετά, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της.

Δεν έχει γίνει γνωστό, κάτι για την υγεία της 45χρονης, πάντως μεταφέρθηκε ζωντανή στο Θριάσιο. Στο σημείο σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις.

Πίσω από το άγριο έγκλημα κρύβεται ένα ασύλληπτο οικογενειακό δράμα, καθώς η άτυχη μικρούλα μεγάλωνε με τη γιαγιά και τον παππού. Οι γονείς της είναι τοξικομανείς και ο πατέρας της δεν την είχε αναγνωρίσει. Την ώρα του εγκλήματος, η γιαγιά και ο παππούς έλειπαν από το σπίτι και το παιδάκι ήταν με τη θεία του. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η 45χρονη το έπνιξε και προφανώς όταν συνειδητοποίησε τι έκανε, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέν��ζου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top