Για ΠΡΩΤΗ φορά η θεία του Γιακουμάκη ξεσπά: Ο Βαγγέλης δεν θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό του

Αφήνει να εννοηθεί ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία και όχι για αυτοκτονία

​Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που όλη η Ελλάδα αγάπησε και θρήνησε για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Μετά από περίπου 40 μέρες αγωνία για όλους αλλά κυρίως για την οικογένεια του, ο Βαγγέλης βρέθηκε νεκρός, λίγα μέτρα μακριά από την Γαλακτοκομική σχολή, όπου σπούδαζε.

Για πρώτη φορά, η θεία του 20χρονου Κρητικού, Αιμιλία Ζουμπεράκη σπάει την σιωπή της και μιλάει στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» για την υπόθεση που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο.

Η ίδια τόνισε πως δεν είχε καταλάβει τίποτα σχετικά με τα μαρτύρια που βίωνε ο ανιψιός της γιατί πάντα ήταν χαμογελαστός. Ωστόσο, αναρωτήθηκε για όσους ήταν στην σχολή και έβλεπαν τα όσα συνέβαιναν: «Αν ήξεραν, γιατί δεν μίλησαν; Και αφού ξέρουν, γιατί δεν μιλούν»;

Μάλιστα, αφήνει να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για ανθρωποκτονία. «Ο Βαγγέλης δεν θα έκανε κακό στον εαυτό του. Αγαπούσε τον εαυτό του. Αγαπούσε την ζωή και όλους τους ανθρώπους. Δεν είχε κακία μέσα του, ήταν πολύ καλό παιδί!» είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Βαγγέλης θα αυτοκτονούσε απάντησε: «Όχι, δεν θα στενοχωρούσε τους δικούς του. Δεν θα τους έδινε τέτοιο πόνο. Ούτε σε μένα, πόσο μάλλον στους δικούς του».

Δείτε όλη την συνέντευξη στο βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top