ΝΕΟ χτύπημα για την οικογένεια του αδικοχαμένου Παύλου λίγες μέρες πριν το μνημόσυνο του

Ο 17χρονος έχασε την μάχη με τον καρκίνο

ΝΕΟ χτύπημα για την οικογένεια του αδικοχαμένου Παύλου λίγες μέρες πριν το μνημόσυνο του

​Ήταν τον περασμένο Μάρτιο όταν ο μικρός Παύλος έχασε την συμαντικότερη μάχη που είχε δώσει μέχρι τότε… αυτή με τον θάνατο.

Ο 17χρονος από τις Σέρρες έπασχε από λευχαιμία και λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, γινόταν προσπάθεια ώστε να μαζευτούν τα λεφτά που χρειάζονταν για να ταξιδέψει σε νοσοκομείο της Βοστόνης.

Λίγο καιρό πριν το μνημόσυνο των 40 ημερών από το θάνατο του η οικογένεια του δέχτηκε ένα νέο χτύπημα. Όπως καταγγέλλει μέσω Facebook η Κατερίνα Χλωροκώστα- κοντινός άνθρωπος της οικογένειας- τα χρήματα που είχαν μαζευτεί για την θεραπεία του «δεσμεύτηκαν» από την τράπεζα με αποτέλεσμα πλέον ο λογαριασμός να είναι μηδενικός!

210316162654_4044.jpg
Ειδικότερα έγραψε: «Σε λίγες ημέρες θα γίνουν τα σαράντα του μικρού μας Παύλου κι αυτό είναι το νέο δώρο του κράτους μας προς εκείνον και την οικογένεια του! Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει πως η τελευταία ελπίδα των γονιών του, να φτιαχτεί δηλαδή ο ξενώνας φιλοξενίας για τις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται σε παιδοογκολογικά νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ένας ξενώνας που θα έχει το όνομα του γιου τους δεν θα πραγματοποιηθεί!

κατερινα.jpg
Κατανοώ την ανάγκη της τράπεζας ή του κράτους να ελέγξει αυτά τα χρήματα. Μα θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν ελεγκτικό μηχανισμό έτσι ώστε να έχει τις διαβεβαιώσεις και τα αποδεικτικά στοιχεία πως τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για αυτό τον ιερό σκοπό.

Η δέσμευση των χρημάτων όμως το ότι ο λογαριασμός ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση έγινε μηδενικός, χωρίς καμία ενημέρωση, είναι κάτι που με αφήνει άναυδη! Σ��μαίνει πως τα χρήματα δεν ανήκουν πια στον προκάτοχο τους παρά στην τράπεζα...

Η πρώτη αδιαφορία του κράτους καθυστέρησε την μετάβαση του Παύλου στην Βοστόνη και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του...η δεύτερη έρχεται να προσβάλει και την μνήμη του. Αναρωτιέμαι αν ποτέ θα αναλάβει κανείς ευθύνη για οτιδήποτε...πόσο μάλλον για κάτι τόσο απίθανα σοβαρό. Είμαι βαθιά απογοητευμένη»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top