ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Χωρίς τρόλεϊ από τις 11:00 μέχρι τις 16:00- ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ τα ταξί την Πέμπτη

Οι δρόμοι θα μετατραπούν σε… μαρτύριο για τους οδηγούς αλλά και τους πολίτες που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ

​Διήμερη ταλαιπωρία περιμένει τους πολίτες της Αττικής μιας και σήμερα Τετάρτη, δεν θα κυκλοφορούν τρόλεϊ στους δρόμους ενώ αύριο τραβάνε χειρόφρενο οι οδηγοί ταξί.

Ειδικότερα, οι οδηγοί των τρόλεϊ έχουν προγραμματίσει στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 16:00. Η στάση εργασίας προκηρύχθηκε προκειμένου να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση για το οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, τα ασφαλιστικά, τα εργασιακά και την Πρωτομαγιά.

Από την άλλη, την Πέμπτη οι οδηγοί ταξί έχουν προγραμματίσει 24ωρη απεργία. Αυτό σημαίνει ότι τα ταξί δεν θα κυκλοφορούν στους δρόμους από τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι ιδιοκτήτες των ταξί, ζητούν να μειωθεί ο ΦΠΑ στο 13%, να μειωθεί ο συντελεστής φορολόγησης (26%), όπως και ο αντίστοιχος της προείσπραξης των φόρων, οι εισφορές προς τον ΟΑΕΕ να είναι αντίστοιχες του εισοδήματος, να θεσπιστεί αφορολόγητο όριο 12.000 ευρώ, να παραταθεί η λειτουργία των σημερινών ταμειακών μηχανών μέχρι την εγκατάσταση των νέων ταμειακών και την ομαλοποίηση της αγοράς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top