Τέλος στο ΘΡΙΛΕΡ γνωστού φωτογράφου στο Φάληρο! ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Τον είχαν παρατήσει αιμόφυρτο και είχαν γίνει καπνός

Τέλος στο ΘΡΙΛΕΡ γνωστού φωτογράφου στο Φάληρο! ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

​Στα χέρια της αστυνομίας είναι ένας 35χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται ότι είναι μέλος της σπείρας που μαχαίρωσε και απήγαγε γνωστό φωτογράφο, τον Ιανουάριο του 2015.

Ο αδίστακτος άντρας συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στο Χαλάνδρι ενώ ταυτοποιήθηκαν δυο ακόμη μέλη της σπείρας. Πρόκειται για έναν 27χρονο Αλβανό, δραπέτη φυλακών και έναν 35χρονο έγκλειστο των φυλακών, ο οποίος είχε συλληφθεί για διαρρήξεις-κλοπές από κοσμηματοπωλεία και πλαστογραφία.

Η επίθεση στον φωτογράφο και η «απαγωγή» που τελικά δεν τους «βγήκε»

Τον χειρότερο του εφιάλτη έζησε ο φωτογράφος το πρωί της 19ης Ιανουαρίου του περασμένου χρόνου. Ο γνωστός φωτογράφος επέστρεφε στο σπίτι του από το νυχτερινό κέντρο όπου εργαζόταν. Εκεί τον περίμεναν οι απαγωγείς του με τους οποίους έδωσε μάχη προκειμένου να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε καθώς οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν.

Τότε, τον έβαλαν σε ένα σκούρο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ιλιγγιώδη ταχύτητα, όμως, με την οποία κινούταν το όχημα, καθώς και τα φιμέ τζάμια, κίνησαν την περιέργεια των αστυνομικών που ήταν στους δρόμους.

Έστειλαν σήμα στα κεντρικά με τις πινακίδες του αυτοκινήτου και τους ενημέρωσαν ότι είναι πλαστές, για αυτό ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη στους δρόμους της Αττικής.

Το «κυνηγητό» κατέληξε στον Βύρωνα όταν το μαύρο τζιπ των απαγωγέων μπήκε σε αδιέξοδο και τράκαρε με άλλο παρκαρισμένο όχημα. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν πεζοί, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο όχημα τον 45χρονο τραυματία, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Λίγες μέρες μετά πήρε εξιτήριο.

Ο ίδιος φέρεται να έλεγε στους αστ��νομικούς που τον βρήκαν τρομαγμένος ότι: «Εγώ έχω οικογένεια και έκανα απλά την δουλειά μου».

Τελικά, σχεδόν ένα χρόνο μετά η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή των δραστών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, συνεχίζεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top