Η ΚΟΥΚΛΑ ξανθιά αστυνομικός που ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ τους μαθητές! ΦΩΤΟ

Δείτε την επιστολή που της έστειλε το σχολείο τους

​Τους μαθητές αλλά και τους δασκάλους του 8θέσιου Μειονοτικού Σχολείου Μύκης, άφησε άφωνους με την ομορφιά της αλλά και την καλοσύνη της μια κούκλα ξανθιά αστυνομικός!

Πρόκειται για την διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής και ανθυπαστυνόμο, Χρυσούλα Καζάκου, η οποία έλαβε επιστολή με ευχαριστίες από τη διεύθυνση του σχολείου.

Ο λόγος;

Ενημέρωσε τους μαθητές για το «ουσιώδες θέμα της Κυκλοφοριακής Αγωγής και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

EXINOS POLICE 1.jpg

Τι αναφέρει η επιστολή

«..θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, η δ/νση, το διδακτικό προσωπικό και σύσσωμο το μαθητικό δυναμικό του σχολείου, για την όμορφη εκδήλωση-ενημέρωση που μας παρείχατε, αναφορικά με το ουσιώδες θέμα της Κυκλοφοριακής Αγωγής και την ερμηνεία του Κ.Ο.Κ. (Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας), στις 11-4-16 .... στο σύνολο του εκπαιδευτικού και μαθητικού δυναμικού του Σχολείου μας.

Το γεγονός της αγαστής συνεργασίας των αρμοδίων Υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους, ειδικά στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της πατρίδας μας, φέρνει σαφώς το καλύτερο αποτέλεσμα και την ανύψωση του μορφωτικού και εν γένει του πνευματικού επιπέδου των παιδιών μας. Κλείνοντας την παρούσα επιστολή, σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και ευχόμαστε στο μέλλον την επιτυχή – όπως η συγκεκριμένη εκδήλωση – επανάληψη παρόμοιων ενεργειών – δράσεων.

Με εκτίμηση και σεβασμό στο δύσκολο έργο σας, σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες».


eggrafo EXINOS.jpg

Πηγή: thrakitoday

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top