Κόκκινο χτυπάει η εγκληματικότητα! Τρεις ένοπλες ληστείες μέσα σε 24 ώρες στην Αττική

Αντιμέτωποι με τους κακοποιούς ήρθαν ιδιοκτήτες πρακτορείου ΟΠΑΠ, φαρμακοποιός και υπάλληλος βενζινάδικου

Κόκκινο χτυπάει η εγκληματικότητα! Τρεις ένοπλες ληστείες μέσα σε 24 ώρες στην Αττική
​Τρεις ένοπλες ληστείες έγιναν μόνο μέσα σε 24 ώρες στην Αττική. Στο στόχαστρο των κακοποιών μπήκαν ένα βενζινάδικο, ένα φαρμακείο και ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.
Μην έχοντας άλλη επιλογή, αφού ο κακοποιός είχε κολλήσει το όπλο στον κρόταφο της γυναίκας του, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Νίκαια όπως είπε στο STAR ,του έδωσε όλα τα χρήματα… 17.000 ευρώ!
Ο κακοποιός που εισέβαλε στο πρακτορείο ήταν πολύ καλά διαβασμένος, γνώριζε ότι σήμερα το πρωί το ζευγάρι θα έκανε καταμέτρηση των χρημάτων του Σαββατοκύριακου, ενώ ήξερε πολύ καλά που βρισκόταν το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας. Ο ληστής επιβιβάσθηκε σε μοτοσικλέτα που επέβαινε συνεργός του και εξαφανίσθηκε.
Οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου πρακτορείου έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Μετά τις 9 το βράδυ, η πόρτα κλείνει και οι πελάτες περνούν τα δελτία τους μέσα από τα κάγκελα.
Θύμα κακοποιών έπεσε και μια ιδιοκτήτρια φαρμακείου στο Νέο Κόσμο. Ο ληστής εισέβαλε λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ στο φαρμακείο και άρπαξε όλες τις εισπράξεις. Επίσης ένας άλλος στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα άρπαξε με την απειλή όπλου περίπου 400 ευρώ από υπάλληλο βενζινάδικου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top