Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 37χρονος για την αποπλάνηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του

Ελεύθερος υπό όρους ο 34χρονος αδελφός του, μετά την απολογία του για την ίδια υπόθεση

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 37χρονος για την αποπλάνηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του
​Η υπόθεση της αποπλάνησης μιας 10χρονης από τον πρώην σύντροφο της μητέρας της, συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη. Ο 37χρονος μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, προφυλακίστηκε, ενώ ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο αδελφός του, αφού απολογήθηκε για την ίδια υπόθεση.
Ο ίδιος φέρεται ότι αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται αλλά φαίνεται πως δεν έπεισε την ανακρίτρια η οποία -με τη σύμφωνη γνωμοδότηση του αρμόδιου εισαγγελέα- τον έκρινε προσωρινά κρατούμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε ο 34χρονος αδελφός του αποδέχθηκε το κατηγορητήριο, αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή στα όσα κατήγγειλε το ηλικίας 14 ετών -σήμερα- θύμα.
Το χρονικό της υπόθεσης- Τι κατήγγειλε η μαθήτρια
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από καταγγελία που προηγήθηκε στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, η μαθήτρια κατήγγειλε ότι το διάστημα 2012-13, όταν η ίδια ήταν 10 και 11 ετών κι ενώ ζούσε μαζί με τη μητέρα της και τον 37χρονο, ο τελευταίος κατ' επανάληψη προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.
Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν εν αγνοία της μητέρας της, ενώ η ανήλικη -σύμφωνα με όσα αποκάλυψε- έπεσε θύμα αποπλάνησης κι από τον 34χρονο αδελφό του βασικού κατηγορούμενου, κατά τη διάρκεια φιλοξενίας του στο σπίτι, το 2012.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top