Παναγιώτης Φύσσας: «Πέθανε ο γιος μου και μέσα μου λιώνω. Καταστράφηκε η ζωή της γυναίκας μου»

Άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του σπιτιού που πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του ο Παύλος Φύσσας

Παναγιώτης Φύσσας: «Πέθανε ο γιος μου και μέσα μου λιώνω. Καταστράφηκε η ζωή της γυναίκας μου»

​Την Κυριακή 10 Απριλίου ο Παύλος Φύσσας θα έκλεινε τα 37 του χρόνια… Θα μαζευόταν μαζί με τους φίλους, την κοπέλα και την οικογένεια του σ��ο σπίτι τους στην Σαλαμίνα για να το γιορτάσουν!

445g896h7-300x400.jpg
Θα έπαιζαν τραγούδια με τις κιθάρες τους, θα χόρευαν, θα γελούσαν… Όλα αυτά όμως θα γίνονταν αν ο Παύλος δεν είχε δολοφονηθεί περίπου τρία χρόνια πριν. Στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 ο Γιώργος Ρουπακιάς της Χρυσής Αυγής θα κόψει το νήμα της ζωής του 34χρονου τότε Παύλου, καρφώνοντας του ένα μαχαίρι στην καρδιά.

4asfe6yr.medium.jpg
Στις 18 Μαρτίου του 2016, ο κατ' ομολογίαν δολοφόνος του ράπερ από το Κερατσίνι, αφήνεται ελεύθερος προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Ο πατέρας του, Παναγιώτης, άνοιξε το σπίτι της οικογένειας στην Σαλαμίνα στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο και μίλησε για τον αγαπημένο του γιο που χάθηκε τόσο άδοξα.

2491045.jpg
Ο ίδιος δηλώνει εξοργισμένος για την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά. «Στην Ελλάδα όλα γίνονται. Για αυτό το τονίζω αυτό. Έλληνα σκότωσαν. Κάποιοι χαίρονται όταν σκοτώνονται Έλληνες. Να είστε σίγουροι για αυτό. Για αυτό και υπάρχουν και τέτοιοι νόμοι. Να ρωτήσουν όλους τους Έλληνες αν είναι σωστό να βγει ένας δολοφόνος που έχει ομολογήσει».

14134790731306771913.jpg
Ο Παναγιώτης Φύσσας αναφέρει πως νόμιζε ότι θα πεθάνει νωρίς… ωστόσο τελικά έφυγε διαφορετικά, μιας και, όπως λέει, από τότε που πέθανε ο γιος του είναι ζωντανός νεκρός… Τα κάνει όλα μηχανικά!

Fysa.jpg
«Από τότε που πέθανε ο Παύλος μέσα μου καίγομαι… λιώνω! Μαζί με τον Παύλο μεγάλωνε και η μητέρα του. Τον γέννησε στα 17 της χρόνια. Εκείνος ήταν χαδιάρης και η μάνα του τον καμάρωνε. Την αγαπούσε την μάνα του. Για την γυναίκα μου μετά τον θάνατο του γκρεμίστηκε ο κόσμος της, καταστράφηκε η ζωή της. Η κόρη μας, μας λέει συνέχεια να κρατηθούμε για τα εγγόνια μας. Μας κατέστρεψαν».

pavlos-fyssas.jpg
Ο πατέρας του Παύλου μίλησε και για την στιγμή που είδε τον γιο του πεσμένο κάτω… Ήταν λιπόθυμος, του ψιθύρισε κάτι στο αυτί αλλά εκείνος δεν τον άκουγε. Λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή…

Fyssas.jpg
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του στο βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top