Απίστευτο ΞΕΣΠΑΣΜΑ Σύρου κατά της κυβέρνησης: «Είναι για Όσκαρ, κοροϊδεύουν τον κόσμο»

«Αυτό που γίνεται είναι οργανωμένο έγκλημα»

Απίστευτο ΞΕΣΠΑΣΜΑ Σύρου κατά της κυβέρνησης: «Είναι για Όσκαρ, κοροϊδεύουν τον κόσμο»

​Πυρά εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Γ. Γ. της Ένωσης Σύρων Ελλάδος, Ανουάρ Μπάκρι, ο οποίος, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» του Τ. Χατζή, κατήγγειλε ότι δεν κάνει τίποτα για να αποσυμφορήσει την κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά.

«Δεν υπάρχει μέρος να πάνε τους πρόσφυγες και κάνουν όλο αυτό το θέατρο… οι άνθρωποι είναι για Όσκαρ», είπε ο κ. Μπάκρι και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει κράτος. Αυτό που γίνεται είναι ένα οργανωμένο έγκλημα που συντελείται στην πλάτη των Σύρων, μιλάμε για ένα θίασο, το κράτος είναι απών, ένας Ερυθρός Σταυρός είναι μόνο που δίνει κάτι σάντουιτς».

Ο κ. Μπάκρι έξαλλος χαρακτήρισε την κυβέρνηση θίασο που «κρατάει τους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά» και σε επισήμανση των δημοσιογράφων πως το λιμενικό μοιράζει φυλλάδια με τα οποία προτρέπει τον κόσμο να πάει σε οργανωμένα κέντρα φιλοξενίας είπε:

«Ποια φυλλάδια; Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι 50 τέτοιοι οργανωμένοι της αστυνομίας, ειδικές δυνάμεις δεν μπορούν να το εκκενώσουν σε 10 λεπτά; Μα κοροϊδευόμαστε»;

Όταν μάλιστα ο Τάκης Χατζής του υπογράμμισε ότι αυτό συνιστά πράξη βίας, εκείνος ξέσπασε λέγοντας:

«Δεν υπάρχει βία ��ύριε, οι άνθρωποι είναι ταλαιπωρημένοι, έχουν τα παιδιά τους, δεν υπάρχει πουθενά να τους πάνε και κάνουνε όλο αυτό το θέατρο, οι άνθρωποι είναι για Όσκαρ! Μα είναι δυνατόν να μην μπορούν να κάνουν καταγραφή; Μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top