ΦΡΙΚΗ στην Καλαμάτα–Την έβαλαν στο αυτοκίνητο και την ανάγκασαν να πάει με 15 άνδρες

Απόφαση κόλαφος από το δικαστήριο

ΦΡΙΚΗ στην Καλαμάτα–Την έβαλαν στο αυτοκίνητο και την ανάγκασαν να πάει με 15 άνδρες

​Άσχημες μνήμες ξύπνησαν στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καλαμάτας, που καταδίκασε σε κάθειρξη 16 ετών και χρηματική ποινή 70.000 ευρώ έκαστος δύο φυγόδικους Βούλγαρους, μάνα και γιο για σωματεμπορία με χρήση βίας.

Όπως αναφέρει το tharosnews οι δύο Βούλγαροι τον Φεβρουάριο του 2015 και με πρόσχημα ότι θα της έβρισκαν δουλειά σε θερμοκήπια, έφεραν στην Ελλάδα μια 20χρονη συμπατριώτισσά τους, τελικά όμως την εξανάγκαζαν να εκδίδεται σε άνδρες της Καλαμάτας, στους οποίους τη μετέφεραν οι ίδιοι.

Η 20χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τους μετά από λίγες μέρες και εντοπίστηκε από την αστυνομία σε άθλια κατάσταση.

Όπως περιέγραψε η ίδια στις αρχές, στις 15 Φεβρουαρίου 2015 βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στη Σόφια, όταν ξαφνικά σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με οδηγό και συνοδηγό άγνωστα προς αυτήν πρόσωπα.

Στο πίσω κάθισμα όμως καθόταν ένας γνωστός της, ο οποίος και της είπε ότι θα μπορούσε να της βρει δουλειά στην Ελλάδα σε θερμοκήπια. Τη γνώρισε στους άλλους δύο και το πρωί της επόμενης ταξίδεψαν μαζί για τον Πύργο Ηλείας.

Εκεί, μάνα και γιος της είπαν ότι θα πάνε να της βρουν δουλειά στα θερμοκήπια, όπως της είχαν υποσχεθεί τελικά όμως την πήγαν σε ένα σπίτι, όπου βρισκόταν ένας ηλικιωμένος άνδρας. Η γυναίκα την οδήγησε στο διπλανό δωμάτιο και αφού τη χτύπησε και την απείλησε, της ανακοίνωσε ότι θα πηγαίνει με άνδρες για να βγάλει τα έξοδα που έκανε εκείνη για να τη φέρει στην Ελλάδα.

Η νεαρή κοπέλα έκανε sex με τον ηλικιωμένο και το βράδυ της ίδιας μέρας ο γιος την ανάγκασε να πάει με άλλον άνδρα, αραβικής καταγωγής και αμέσως μετά με άλλους τέσσερις σε διαφορετικό σπίτι.

Όπως κατέθεσε η 20χρονη, μέχρι τα ξημερώματα την είχαν αναγκάσει να συνουσιασθεί παρά τη θέλησή της με περίπου 15 άνδρες και η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα.

Το πρωί της Πέμπτης όμως την πήγαν στους Γαργαλιάνους, όπου συνάντησαν έναν 75χρονο, με τον οποίο πήγαν όλοι μαζί στο σπίτι του. Εκεί, η κοπέλα τον είδε να δίνει χρήματα στην μητέρα, η οποία της είπε ότι θα πάει μαζί του χωρίς προφύλαξη. Όταν ο ηλικιωμένος μετά τη σεξουαλική πράξη βγήκε από το δωμάτιο, εκείνη πήρε το κινητό του τηλέφωνο και έφυγε τρέχοντας.

Στο δρόμο βρήκε ένα βενζινάδικο και οι ιδιοκτήτες, βλέποντάς την σε άθλια κατάσταση κάλεσαν την αστυνομία.

Ο 75χρονος ομολόγησε ότι πλήρωσε 30 ευρώ για να πάει με την κοπέλα και ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η Βουλγάρα του έφερνε γυναίκες στο σπίτι του.

Εναντίον του έχει ασκηθεί δίωξη για σωματεμπορία, ενώ το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ενόχους τη μητέρα και το γιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top