ΑΦΑΝΤΟΣ ο Χρυσαυγίτης που επιτέθηκε με σιδερολοστό σε τηλεοπτικό συνεργείο

Δείτε το ρεπορτάζ του Star

ΑΦΑΝΤΟΣ ο Χρυσαυγίτης που επιτέθηκε με σιδερολοστό  σε τηλεοπτικό συνεργείο

​Ασύλληπτος παραμένειο νεαρός με τα διακριτικά της χρυσής αυγής που επιχείρησε να χτυπήσει χθες το απόγευμα τον οπερατέρ τηλεοπτικού σταθμού.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, οι οποίοι κάνουν προανάκριση για τα χθεσινά επεισόδια στον Πειραιά τον αναζητούν για απρόκλητη επίθεση. Το ερώτημα είναι γιατί δεν συνελήφθη εκείνη την ώρα από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.

Με ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει αιχμές για τη στάση της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια της συμπλοκής μεταξύ μελών της χρυσής αυγής και αντιφασιστικών οργανώσεων. (ΔΕΙΤΕ εδώ περισσότερα)

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο. Κύκλοι του υπουργείου αναφέρουν ότι στόχος των αστυνομικών δυνάμεων ήταν να μην φτάσουν στο λιμάνι του Πειραιά τα μέλη της Χρυσής Αυγής και υπάρξουν συμπλοκές με πρόσφυγες και μετανάστες.

Αντιφασίστες και χρυσαυγίτες είχαν προαναγγείλει για χθες δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις στο κέντρο του Πειραιά. Οι συμπλοκές με πέτρες, καδρόνια και συγκρούσεις σώμα με σώμα κράτησαν λίγα λεπτά. Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ φαίνεται να αιφνιδιάστηκαν και να αντέδρασαν με καθυστέρηση.

Στο σημείο των επεισοδίων ήταν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης, ο τελευταίος μάλιστα φαίνεται στα πλάνα να κάνει νόημα στους χρυσαυγίτες να σταματήσουν τα επεισόδια και να απομακρυνθούν, ενώ στο σημείο έφτασε λίγο αργότερα και ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top