ΕΦΟΔΟΣ της Περιφέρειας στα κρεοπωλεία με τα ΣΑΠΙΑ και ΛΗΓΜΕΝΑ κρέατα στο κέντρο της Αθήνας

Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Star

​Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής με τις εικόνες που αντίκρυσαν μέσα στα ψυγεία κρεοπωλείων στο κέντρο της Αθήνας.

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Star, με τις εικόνες φρίκης από σάπια κρέατα και μαυρισμένους κιμάδες κινητοποίησε αμέσως την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου η οποία έστειλε τεχνικά κλιμάκια για να καταγράψουν σωρεία υγειονομικών παραβάσεων που θέτουν σε κίνδυνο την ζωή ανύποπτων καταναλωτών.

Οι λεκτικές επιθέσεις υπαλλήλων των καταστημάτων σήμερα αλλά και στο προηγούμενο ρεπορτάζ, επέβαλαν την παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης προκειμένου τα τεχνικά κλιμάκια της Περιφέρειας να κάνουν απερίσπαστα την δουλειά τους.

Οι υπάλληλοι της Περιφέρειας ανακάλυψαν πίσω από κρυφές πόρτες, μεγάλες ποσότητες αλλοιωμένων κρεάτων σε ψυγεία, τα οποία οι επιτήδειοι τα είχαν μεταφέρει το προηγούμενο βράδυ για να μην τα βρουν σε επικείμενους ελέγχους.

Μάλιστα κατέσχεσαν 400 κιλά αλλοιωμένου κρέατος τα οποία θα καταστραφούν αλλά και μεγάλες ποσότητες από συσκευασμένα τρόφιμα που δεν είχαν ημερομηνία λήξης αλλά και χωρά προέλευσης.

Επιπλέον αν και είχαν καθαρίσει πρόχειρα τα κρεοπωλεία της συμφοράς, οι ελεγκτές βρήκαν τα σπασμένα ψυγεία που υπολειτουργούσαν με κρέατα τα οποία μύριζαν, με τις μύγες να κάνουν ...πάρτι.

Επί τόπου επιβλήθηκαν πρόστιμα και συντάχθηκαν εκθέσεις με σοβαρές υγειονομικές παραβάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την παρέμβαση της Ρένας Δούρου προκάλεσε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

ΑΥΤΟΨΙΑ STAR: ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ στα ψυγεία κρεοπωλών

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top