Μαθητές στα Χανιά κάνουν μάθημα στις τουαλέτες εν έτει 2016- ΒΙΝΤΕΟ

​Η εικόνα απίστευτη... Μαθητής του Ειδικού Γυμνάσιου στις Μουρνιές κάνει υποστηρικτική διδασκαλία μαζί με την καθηγήτρια του στις τουαλέτες.

Οι καθηγητές λόγω έλλειψης χώρου έχουν βάλει θρανία για να βοηθήσουν τους μαθητές όπου μπορούν. Οι 30 μαθητές του σχολείου είναι στοιβαγμένοι ο ένας επάνω στον άλλο καθώς οι αίθουσες είναι λίγες ενώ μια αίθουσα είναι έκτασης μόλις 5 τετραγωνικών όπου παρακολουθούν μαθήματα 7 μαθητές.

ρηφ.jpg
Γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές εδώ και μήνες ζητάνε να λυθεί το πρόβλημα της στέγασης με το να διατεθεί ένας χώρος ακριβώς απέναντι από το σχολικό συγκρότ��μα.

Το Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων είναι το ένα από τα τρία που λειτουργούν σε ολόκληρη την Ελλάδα οι συνθήκες όμως που επικρατούν σίγουρα μόνο προβληματισμό μπορούν να προκαλέσουν.

Από την πλευρά του ο Δήμος Χανίων κωφεύει στο αίτημα των καθηγητών και των γονέων των μαθητών του Ειδικού Γυμνασίου να τους παραχωρηθεί ένα κτίριο που βρίσκεται μέσα στο σχολικό συγκρότημα και στο οποίο στεγάζεται το τοπικό πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top