"Πιάστηκαν" στα χέρια στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων-BINTEO

Έγινε ο κακός χαμός

"Πιάστηκαν" στα χέρια στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων-BINTEO

Στο δημοτικό συμβούλιο μεταφέρθηκε η κόντρα των καταστηματαρχών του Ενετικού Λιμένα και της δημοτικής αρχής που "άναψε" από την απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων (ΔΛΤΧ) να μειώσει κατά 23% τον παραχωρούμενο χώρο, στον οποίο αναπτύσσουν οι καταστηματάρχες τα τραπεζοκαθίσματά τους στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων.

Το μεσημέρι, περίπου 120 καταστηματάρχες κατέκλυσαν το κτίριο του δημαρχείου και εισήλθαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου όπου λίγο μετά τις 16:00 ξεκίνησε με καθυστέρηση η συνεδρίαση, στην οποία αποφασίστηκε να συζητηθεί εκτός ημερησίας διάταξης, η απόφαση του ΔΛΤΧ,

Ωστόσο, περίπου έπειτα από μισή ώρα όπου βρισκόνταν σε εξέλιξη η συζήτηση και ενώ το λόγο είχε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων κ. Μιχάλης Βλαχάκης, τα "αίματα άναψαν" και καταστηματάρχες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια με δημοτικούς συμβούλους. Η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Περάκης ζήτησε να διακοπεί η συνεδρίαση όπως και έγινε.

Τα πνεύματα μέσα στην αίθουσα "ηρέμησαν" λίγα λεπτά αργότερα με την επέμβαση των ψυχραιμότερων εκ των καταστηματαρχών, ωστόσο η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αναβλήθηκε οριστικά για σήμερα.

chania708_0.jpg

dimotiko1.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top