Έγκλημα πάθους Πηλίου: Ο δράστης έκλαιγε και παρακαλούσε την 36χρονη να γυρίσει σ' αυτόν!

Αφού πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και τον 61χρονο... τους χτύπησε με το κοντάκι του όπλου του

Έγκλημα πάθους Πηλίου: Ο δράστης έκλαιγε και παρακαλούσε την 36χρονη να γυρίσει σ
Νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο για το άγριο έγκλημα που συγκλόνισε το Πήλιο. Όπως σας ενημερώσαμε χθες στο star.gr, το πάθος ενός 50χρονου για μία 36χρονη, όπλισε το χέρι του. Ο άνδρας πήρε ένα κυνηγετικό όπλο και πήγε στο σπίτι ενός 61χρονου στη Μακρυράχη Πηλίου, στην αποθήκη του οποίου βρήκε μαζί του, την 36χρονη. Άνοιξε πυρ εναντίον τους, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 61χρονος και να τραυματιστεί η 36χρονη. Υπό αστυνομική φρούρηση νοσηλεύεται ο 50χρονος, ο οποίος φέρεται να κατανάλωσε ισχυρή ποσότητα φυτοφαρμάκου, μετά το έγκλημα, με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.
Ποια είναι τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο έγκλημα και ποια η σχέση μεταξύ τους
Η 36χρονη γυναίκα, που έγινε η πέτρα του σκανδάλου και για την οποία χύθηκε αίμα, είναι διαζευγμένη και μητέρα, όπως αναφέρει το taxydromos.gr. Eπί μήνες διατηρούσε δεσμό με τον 50χρονο, όμως πρόσφατα είχε κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, κάνοντας σχέση με τον 61χρονο.
Ο 50χρονος και ο 61χρονος ήταν αγρότες, συγχωριανοί και γείτονες, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει τον 50χρονο τυφλωμένο από τη ζήλια δράστη.
Ασχολούνταν με τα φυτά όταν ο δράστης έκανε ντου στην αποθήκη με την καραμπίνα στο χέρι- Το χρονικό του εγκλήματος
Ήταν γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου. Ο 61χρονος με την 36χρονη ασχολούνταν με εργασί��ς φυτών στην αποθήκη που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι του. Τότε, τους αιφνιδίασε ο 50χρονος, εισβάλλοντας στην αποθήκη με την καραμπίνα στο χέρι.
Ο φονιάς έκλαιγε και παρακαλούσε την 36χρονη να γυρίσει σ’ αυτόν
Ο 50χρονος φέρεται να φώναζε, να έκλαιγε και να παρακαλούσε την 36χρονη να γυρίσει κοντά του. Το πάθος του για την ίδια ήταν μεγάλο, όπως έλεγαν συγκάτοικοί του, οι οποίοι τον έβλεπαν τις τελευταίες ημέρες να μαραζώνει μετά το χωρισμό τους. Στις παρακλήσεις του προς την 36χρονη, εκείνη δέχθηκε τον πρώτο πυροβολισμό και τραυματίστηκε στο χέρι. Η 36χρονη αιμορραγώντας, του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να έχουν σχέση. Οι φωνές, αλλά και ο θόρυβος του πυροβολισμού είχαν ήδη δημιουργήσει έκρυθμο κλίμα και ο 61χρονος επιχειρούσε να κατευνάσει τον συγχωριανό του.
Πυροβόλησε τον 61χρονο και μετά τον χτυπούσε με το κοντάκι του όπλου
Ο 50χρονος έστρεψε το όπλο στον 61χρονο και πυροβόλησε δύο φορές. Η μία σφαίρα τον πέτυχε στο χέρι και η άλλη στην κοιλιακή χώρα. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος, ωστόσο ο δράστης δεν ένιωσε ότι είχε πάρει την «εκδίκησή» του. Συνέχιζε να χτυπά τον 61χρονο στο σώμα και στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας το κοντάκι του όπλου. Με τον ίδιο τρόπο χτύπησε και την πρώην σύντροφό του, ενώ και εκείνη αιμορραγούσε.
Ο δράστης εγκατέλειψε την αποθήκη με τα δύο άτομα τραυματισμένα. Κινήθηκε προς το σπίτι του και έπεσε στο κρεβάτι. Εκεί τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί και όταν τον κάλεσαν να σηκωθεί, τους είπε ότι είχε πιει φυτοφάρμακο, γιατί ήθελε να πεθάνει.
Ο 61χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Βόλου σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, ενώ η 36χρονη, η οποία τραυματίστηκε στο χέρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες στις 03.04.2016, σε χωριό στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Βόλου σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, 50χρονος Έλληνας, για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος 61χρονου Έλληνα.
Ειδικότερα, ο 50χρονος, λίγες ώρες πριν, μετέβη σε αποθήκη της οικία του 61χρονου, όπου βρισκόταν ο ίδιος και μία 36χρονη ημεδαπή και για προσωπικούς λόγους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τρεις φορές εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 61χρονο στην κοιλιακή χώρα και το χέρι, ενώ την 36χρονη στο δεξί χέρι. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το κοντάκι του όπλου προκάλεσε στους παθόντες χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.
Οι δύο παθόντες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου λίγο αργότερα ο 61χρονος κατέληξε, ενώ η 36χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ο 50χρονος συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο, καθώς κατά δήλωσή του, προέβη στην κατάποση φυτοφαρμάκων. Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου».
Πληροφορίες από taxydromos
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top