ΤΡΟΜΟΣ στην Αττική από ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ληστές- Χτυπούσαν ή σκότωναν τα θύματα τους πριν κλέψουν!

Η εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε, αποτελούταν από έξι Αλβανούς κι έναν Έλληνα

ΤΡΟΜΟΣ στην Αττική από ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ληστές- Χτυπούσαν ή σκότωναν τα θύματα τους πριν κλέψουν!

​Σπείρα ληστών που είχαν σκορπίσει τον τρόμο στην Αττική εξαρθρώθηκε από την αστυνομία. Οι δράστες έμπαιναν σε σπίτια και αφού χτυπούσαν ή σκότωναν τα θύματα τους, έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα!

Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους κατοίκους σε περιοχές όπως η Ελευσίνα, ο Ασπρόπυργος και τα Σπάτα όχι μόνο επειδή έμπαιναν σε σπίτια για να κλέψουν αλλά εξαιτίας της σκληρής βίας που ασκούσαν στα θύματα τους. Το τμήμα Eγκλημάτων κατά Zωής εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση που αποτελούταν από έξι Αλβανούς κι έναν Έλληνα που έδρασαν τουλάχιστον έναν χρόνο, αφήνοντας πίσω τους και δυο νεκρούς.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να έπαιρναν ιδιαίτερες προφυλάξεις για να μην εντοπιστούν χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα μόνο για λίγες μέρες. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν 2.000 ευρώ, πλήθος κινητών και καρτών SIM, κοσμήματα, ρολόγια, διαρρηκτικά εργαλεία και μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε αποδίδει στη σπείρα μια σειρά από ληστείες και εμπρησμούς και τουλάχιστον δύο φόνους. Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς εκτιμάται ότι οι δράστες εμπλέκονται και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top