Ειδομένη: Απελπισμένος αγρότης πήρε το τρακτέρ του να οργώσει και έγινε χαμός!

Επενέβη η αστυνομία

Χαμός επικράτησε την Πέμπτη στην Ειδομένη, όταν ένας αγρότης άρχισε να οργώνει με το τρακτέρ το χωράφι του, στο οποίο τον τελευταίο καιρό, εκατοντάδες πρόσφυγες έχουν στήσει τις σκηνές τους, δίχως την άδειά του.

O εν λόγω αγρότης- Λάζαρος Ούλης- διαμαρτύρεται επειδή, όπως λέει, δεν μπορεί να σπείρει εξαιτίας του αυτοσχέδιου καταυλισμού.

Ο ίδιος δηλώνει ότι έχει 70 στρέμματα και δεν μπορεί να τα αξιοποιήσει. Ζήτησε από την κυβέρνηση ή τις ΜΚΟ που περιθάλπτουν τους πρόσφυγες, είτε να μισθώσουν τα κτήματα, είτε να τα απελευθερώσουν.

Αμέσως επενέβη η αστυνομία και τον σταμάτησε, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ζωή προσφύγων, ενηλίκων και παιδιών, που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο και άρχισαν να εξεγείρονται.
Ωστόσο, είναι άξιο προβληματισμού, πώς μια κυβέρνηση δεν κάνει κάτι για να προστατεύσει τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και τους αφήνει να βγάλουν μόνοι τους το φίδι από την τρύπα, αδυνατώντας η ίδια να δώσει λύση στο τεράστιο θέμα του προσφυγικού.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top