ΣΥΓΚΙΝΕΙ η σύζυγος του Στάθη Λαζαρίδη: «Πίστευα ότι ο ΗΡΩΑΣ μου δεν θα πάθαινε ποτέ τίποτα»

Βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση- Εικόνες που κατέγραψε ο ίδιος ο Στάθης Λαζαρίδης με το κινητό του

​H σύζυγος του Στάθη Λαζαρίδη, του ειδικού φρουρού και τραγικού θύματος της αστυνομικής επιχείρησης στα Ζωνιανά, ανοίγει την καρδιά της στο STAR.

Mόλις 40 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης τους, στις 5 Νοεμβρίου του 2007, τα τζιπ της αστυνομίας που λάμβαναν μέρος σε μια αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή Μυλοποτάμου Ρεθύμνης, για τον εντοπισμό χασισοκαλλιεργειών, δέχτηκαν καταιγισμό πυρών. Ο Στάθης χτυπήθηκε στον αυχένα, και για 8 χρόνια νοσηλευόταν χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Τον Σεπτέμβριο του 2015, άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 37 ετών. Η γυναίκα του… δεν έχει καταφέρει να πει στην 8χρονη πλέον κόρη τους, ότι ο μπαμπάς της δεν ζει.
«Όλοι μου έλεγαν ότι ο Στάθης δεν πρόκειται να γίνει καλά αλλά εγώ δεν το πίστευα. Πήγαινα και τον έβλεπα κι έλεγα “ο Στάθης θα σηκωθεί”» λέει η Μαρία Λαζαρίδη, κρατώντας στα χέρια της τη στολή του.
H όμορφη κοπέλα, δακρυσμένη και ντυμένη στα μαύρα περιγράφει την τραγική εκείνη μέρα. «Ο Στάθης είχε ξυπνήσει πολύ πρωί για τη δουλειά. Μέσα στη μέρα με πήρε η γιαγιά του τηλέφωνο και με ρώταγε τι κάνει ο Στάθης. Αισθάνθηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μετά άρχισαν να με παίρνουν δημοσιογράφοι…κι έτσι το έμαθα. Από την αστυνομία δεν με πήρε κανείς».
Η ίδια τον αποκαλεί «ήρωα της», παραδέχεται πως δεν πίστευε ποτέ ότι μπορούσε να πάθει κάτι και πως δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχτεί ότι ο άντρας της βρισκόταν σε αυτήν την κατάσταση.
«Μου λείπει ο άνθρωπος μου, η αγκαλιά του, το χαμόγελο του. Ήταν ο στυλοβάτης μου. Είχαμε κάνει πολλά όνειρα μαζί, τα οποία δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε. Κάποιοι μας κατέστρεψαν… μας έκλεισαν το σπί��ι» λέει η Μαρία Λαζαρίδη και επισημαίνει ότι τώρα γνωρίζει την κόρη της... καθώς τον προηγούμενο καιρό, ασχολείτο με τον άνδρα της ή μιλούσε στη μικρή συνεχώς για τον πατέρα της.
Πριν λίγους μήνες, προηγήθηκε ένας άλλος θάνατος στην οικογένεια. Αυτός του πατέρα της Μαρίας. Αυτός ήταν που μεγάλωνε την κόρη της όσο εκείνη βρισκόταν στο νοσοκομείο στο πλευρό του άντρα της. Η ζωή πολλές φορές δείχνει το πολύ σκληρό της πρόσωπο…
ΔΕΙΤΕ βίντεο ντ��κουμέντο από την επιχείρηση- Εικόνες που κατέγραψε ο ίδιος ο Στάθης Λαζαρίδης με το κινητό του
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top