Η οικογένεια του Παντελίδη θα ζήσει τον απόλυτο ΕΦΙΑΛΤΗ- ΕΤΣΙ θα μάθουν ποιος οδηγούσε (Βίντεο)

Τα αποτελέσματα θα ορίσουν πώς θα κινηθεί η οικογένεια

​Το ποιος οδηγούσε τελικά το μοιραίο τζιπ την ημέρα που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, αναμένεται να γνωρίζει πλέον με βεβαιότητα μέχρι αύριο το πρωί η οικογένεια του τραγουδιστή, μιας και σήμερα γίνεται αναπαράσταση στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

«Το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη ήδη βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο. Ένας νέος ειδικός τεχνικός σύμβουλος, από την πλευρά της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, βρίσκεται στο σημείο και ελέγχει το αυτοκίνητο. Είναι ερευνητής ιχνών και στοιχείων» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ρούλα Κουσκουρή και συμπλήρωσε!

«Σημαντικό στοιχείο είναι η επιτόπια έρευνα που έγινε χθες, αλλά και τα αποτελέσματα που θα έχει στα χέρια του από αυτή την έρευνα που γίνεται τώρα. Ο ειδικός θα ελέγξει τα ίχνη που υπάρχουν στην καμπίνα του οχήματος και έτσι θα μπορέσει να καταλάβει πού και πώς κινήθηκαν οι μεταλλικές μπάρες κατά τη διάρκεια του τροχαίου. Αν κινήθηκαν από την πλευρά του συνοδηγού. Θέλει να συσχετίσει τα στοιχεία που έχει μέχρι τώρα η οικογένεια με τα δικά του και μ��ζί με τη λήψη βιολογικού υλικού».

Όπως μάλιστα τόνισε η δημοσιογράφος, τα συγκεκριμένα αποτελέσματα θα ορίσουν και το πώς θα κινηθεί η οικογένεια ενώ άλλο στοιχείο θα είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις τις οποίες και θα λάβει τις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

​ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ star.gr:«Αυτοκτονία» το τροχαίο του Παντελίδη λόγω αλκοόλ-Ποιός το λέει και ΓΙΑΤΙ

Λιβιεράτος για Παντελίδη: «Εάν οδηγούσε αυτός, έπραξε ανεύθυνα»

ΔΕΙΤΕ: Η ανάρτηση της οικογένειας Παντελίδη αφότου έγινε γνωστό πως ήταν μεθυσμένος!

Γιώργος Τσαλίκης: H απουσία από το μνημόσυνο του Παντελίδη και το ΝΕΟ ξέσπασμα του τραγουδιστή

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top