ΜΥΣΤΗΡΙΟ με τον θάνατο της σολίστ που αγνοούταν-Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ δείτε την μαζί με τον σύζυγο της

Αγαπούσε πολύ τη μουσική ενώ και ο άντρας της ήταν πιανίστας

​Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος της μουσικής από την τραγική κατάληξη της σολίστ, η οποία αγνοούταν τις τελευταίες μέρες και βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου νεκρή στο άλσος του Υμηττού στην Καισαριανή, από κάποιον διερχόμενο που κάλεσε την αστυνομία.

e.-schaefer-s.-koutsouvelis-199x300.jpg
Η Ελίζαμπεθ Σέιφερ γεννήθηκε στην Γερμανία. Όταν ��ταν οχτώ χρονών ξεκίνησε μαθήματα βιολιού και αργότερα και μαθήματα βιόλας. Είχε δασκάλους μεγάλα ονόματα της μουσικής ενώ έχει συνεργαστεί με πολλούς από αυτούς. Από το 1991 ήταν μόνιμο μέλος της Καμεράτα Ορχήστρα των φίλων της μουσικής, με την οποία έχει εμφανιστεί και σαν σολίστα.

Η αδικοχαμένη γυναίκα, η οποία αγαπούσε τη μουσική, ήταν παντρεμένη με τον επίσης μουσικό- πιανίστα Σπύρο Κουτσουβέλη. Εκείνος ήταν ο πρώτος, ο οποίος έκανε τον κόσμο άνω- κάτω για να την βρει… Την έψαχνε παντού ενώ ανησυχούσε πολύ για την γυναίκα της ζωής του.

FullSizeRender-1-3-696x506.jpg
Δυστυχώς οχτώ μέρες μετά την εξαφάνιση της, το χειρότερο σενάριο επαληθεύτηκε. Εκείνη ήταν νεκρή! Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για αυτοκτονία ενώ η νεκροψία αναμένεται να ρίξει φως στο θάνατο της. Ωστόσο, αν πρόκειται για αυτοκτονία, άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή.

Μάλιστα, στο YouTube υπάρχουν βίντεο με εκείνη να παίζει μουσική στο πλευρό του άντρα της… τότε που τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος… όταν οι δυο τους ήταν μαζί! Τώρα εκείνος είναι μόνος… η Λιζ ανέβηκε ψηλά.

Το «αντίο» της Καμεράτα Ορχήστρα των φίλων της μουσικής

Με τον δικό τους τρόπο αποχαιρέτησαν την 51χρονη σολίστ και οι συνάδελφοι της στην Καμεράτα Ορχήστρα των φίλων της μουσικής. Με ένα λιτό αλλά συγκινητικό post στο facebook της είπαν ότι θα τους λείψει ενώ της αφιέρωσαν την επόμενη συναυλία τους.

υθ.jpg
«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το τραγικό θάνατο της αγαπημένης μας συναδέλφου Λιζ Σέιφερ. Η Λιζ ήταν μια εξαιρετική μουσικός, άψογη επαγγελματίας και αγαπημένη φίλη. Η σκέψη μας είναι κοντά στον σύζυγο της κύριο Σπύρο Κουτσουβέλη. Η Καμεράτα θα αφιερώσει την ερχόμενη συναυλία της με το Ρέκβιεμ του Μότσαρτ, στις 30/3, στη μνήμη της. Θα μας λείψει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top