Η Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έρχεται στην Ελλάδα- ΔΕΙΤΕ πού και πότε

Παρουσιάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη- Όλα όσα πρέπει να μάθουν οι ενδιαφ��ρόμενοι φοιτητές

Η Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έρχεται στην Ελλάδα- ΔΕΙΤΕ πού και πότε
Παρουσίαση της Ιατρικής Σχολής πραγματοποιεί το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου θα βρίσκεται στην Αθήνα αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με επικεφαλής τον Πρύτανη Καθηγητή Κώστα Γουλιάμο, για να παρουσιάσει την Ιατρική Σχολή στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία (ώρα 6.30μ.μ).
Παρουσίαση της Ιατρικής Σχολής θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη, 22 Μαρτίου και ώρα 6.30μ.μ στο Ξενοδοχείο ΔΑΪΟΣ.
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανήκει στο μεγαλύτερο πανεπιστημιακό οργανισμό του κόσμου, την Laureate, η οποία - μεταξύ άλλων – κατέχει ηγετική διεθνώς θέση στους τομείς της Ιατρικής αλλά και των Επιστημών Υγείας με 37 σχολές σε 17 χώρες και πάνω από 220 χιλιάδες φοιτητές στους συγκεκριμένους τομείς.
i-iatriki-scholi-tou-evropaikou-panepistimiou-kyprou-einai-isotimi-ton-ellinikon-panepistimion.jpg
Η Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι η μόνη Σχολή από τα πανεπιστήμια της Κύπρου και της Ελλάδας - και εκ των ολίγων στην Ευρώπη - που διαθέτει στο διδακτικό της προσωπικό δύο κατόχους του βραβείου Νόμπελ.
Η Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι εγκεκριμένη από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας και αναγνωρισμένη από το ΔΟΑΤΑΠ.
Επιπλέον, κατά την παρουσίαση Ιατρικής Σχολής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα γίνει αναφορά στο κόστος σπουδών, στη στέγαση των φοιτητών, στη διαδικασία εισαγωγής στην Ιατρική, αλλά και στις διεθνείς αναγνωρίσεις του Πανεπιστημίου που είναι ιδιαίτερα σημαντικές και το αναδεικνύουν ως ένα διεθνούς κύρους περιφερειακό Πανεπιστήμιο.

-Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 Αθήνα Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία 6.30μ.μ.
-Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο ΔΑΪΟΣ 6.30μ.μ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top