Μόνο στο STAR! Πατέρας Φύσσα: «Εμείς φτιάχνουμε κόλλυβα και ο Ρουπακιάς είναι έξω»

Τι είπε για την αποφυλάκιση του Ρουπακιά

Μόνο στο STAR! Πατέρας Φύσσα: «Εμείς φτιάχνουμε κόλλυβα και ο Ρουπακιάς είναι έξω»

​Στις 9 το πρωί της Παρασκευής 18 Μαρτίου, αποφυλακίστηκε ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος δολοφόνησε στις 17 Σεπτεμβρίου 2013, τον Παύλο Φύσσα, στο Κερατσίνι.

Ο Ρουπακιάς ομολόγησε την πράξη του από την πρώτη στιγμή, λέγοντας ότι μαχαίρωσε στην καρδιά τον 34χρονο μουσικό.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, μίλησε αποκλειστικά στο δημοσιογράφο του STAR, Δημήτρη Στρουμπάκο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αμέσως μετά την αποφυλάκιση του δολοφόνου του παιδιού του.

«Το παιδί μου είναι στο χώμα και σήμερα φτιάχνουμε τα κόλλυβα του… αυτοί οι περίεργοι νόμοι, δεν ξέρω τι νόμοι είναι αυτοί, αφήνουν τον Ρουπακιά έξω, ελεύθερο και ωραίο, στο σπιτάκι του. Ο δολοφόνος, το κτήνος είναι έξω, στη γυναικούλα του, στα παιδάκια του» λέει ο πατέρας του Παύλου Φύσσα και προσθέτει:

«Πιστεύω ότι αν σκοτώσεις έναν Έλληνα δεν τρέχει και τίποτα, ένα σκυλί σκότωσες! Έχουν ομολογήσει οι πάντες, κι αυτός ελεύθερος. Και ποιος θα τον φυλάει αυτόν τώρα;»

Ο Ρουπακιάς αποφυλακίστηκε γιατί πέρασε το 30μηνο, ο μέγιστος επιτρεπόμενος χρόνος που μπορεί να μείνει κάποιος προφυλακισμένος, χωρίς δίκη. Στην αποφυλάκισή του συνετέλεσε η αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους. Ο ίδιος μέχρι να οριστεί η ημερομηνία για τη δίκη του, θα βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό και θα έχει 24ωρη φύλαξη από την ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο της μάνας του Φύσσα για την αποφυλάκιση του Ρουπακιά-"Ξεφτίλα" φώναζαν

Η ΜΑΝΑ του Παύλου Φύσσα ΞΕΣΠΑ: «Μου στέρησαν το παιδί μου γιατί έτσι γούσταραν»

NTΡΟΠΗ: Αποφυλακίστηκε ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top