Tι ετοιμάζουν στις 26 Μαρτίου για τον Παντελή- Τα αδέλφια του καλούν τον κόσμο μέσω faceboοk!

Oι λογαριασμοί του τραγουδιστή στα social media πλέον… στα χέρια της οικογένειας

​Φίλους και θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη καλεί η οικογένεια του τραγουδιστή, σε μια ιδιαίτερη και τρυφερή "κινητοποίηση". «Σάββατο 26 Μαρτίου και ώρα 19.00 ακριβώς! Βάζουμε όλοι τέρμα τα ηχεία μας και τραγουδάμε ΠΙΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ δυνατά!!! Να φτάσει η φωνή μας κοντά του» γράφει η ανάρτηση με την φωτογραφία του τραγουδιστή, την οποία έχουν δημοσιεύσει στα προφίλ τους, τα αδέλφια του, Τριαντάφυλλος και Κωνσταντίνος.

tr1.jpg
nino.jpg

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, το «Πίνω από κει ψηλά για σένα» είναι ένα κομμάτι που έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο, αλλά θυμίζει και πολύ τον τρόπο που έφυγε ο τραγουδιστής, αφού περιγράφει ένα τροχαίο…

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, ο οποίος ασχολήθηκε με το ζήτημα των υποκλοπών στους λογαριασμούς του αδελφού του στα social media , ση��είωσε: «Προς ενημέρωση όλων των φίλων, για αποφυγή παρεξηγήσεων την επίσημη σελίδα ‪#‎pantelis_pantelidis_official‬ την διαχειρίζεται πλέον η οικογένεια του».

tr2.jpg

Ένα τραγούδι από τα παλιά, από όταν ο Παντελής έκανε όνειρα… τραγουδούσε, βιντεοσκοπούσε τα κομμάτια του και τα ανέβαζε στο youtube, ανήρτησε πριν από λίγες ώρες ο Τριαντάφυλλος «Κι εγώ στα μάτια σου μηδέν».

tr3.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τροχαίο Παντελίδη: Τα ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ στοιχεία που θα δείξουν ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ

Τι σκότωσε ακαριαία τον Παντελίδη-Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: "Ισχυρές αποδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής"-Ποιους μηνύει η οικογένεια

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top