Ο κόσμος μέσα απ’τους μαρκαδόρους της μικρής Σεχραζάτ - Αντί να παίζει ζωγραφίζει Τζιχαντιστές

Όταν ο εφιάλτης και τα όνειρα αποτυπώνονται σε χαρτί στην Ειδομένη

Ο κόσμος μέσα απ’τους μαρκαδόρους της μικρής Σεχραζάτ - Αντί να παίζει ζωγραφίζει Τζιχαντιστές

​Μπορεί τα περισσότερα παιδιά του κόσμου όταν παίρνουν στα χεράκια τους μαρκαδόρους και χαρτί να σχεδιάζουν ουράνια τόξα, λουλούδια και σπιτάκια, ωστόσο για κάποια προσφυγόπουλα οι ζωγραφιές έχουν πιο μελανά χρώματα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της μικρής Σεχραζάτ Χασάν, η οποία σχεδίασε... Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους να δολοφονούν αθώους πολίτες.

zografies.jpg

Όταν δημοσιογράφοι ρωτούν συγγενείς της 8χρονης «πως γνωρίζει η μικρούλα ότι είναι Τζιχαντιστές;», εκείνοι απαντούν ότι «η Σεχραζάτ τους έχει δει με τα ίδια της τα μάτια, να φορούν μαύρες στολές και να έχουν γένια». Το κοριτσάκι πριν βρεθεί σε ελληνικό έδαφος φαίνεται πως είχε ζήσει την φρίκη των τζιχαντιστών, από τους όποιους, ωστόσο ��ατάφερε να ξεφύγει,

Όπως όλα τα παιδιά όμως, έτσι και η Σεχραζάτ, η οποία βρίσκεται τώρα εγκλωβισμένη στην Ειδομένη, δεν σταματά να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο με... λιβάδια, καραμέλες, παιχνίδια και ειρήνη, γι'αυτό και μαζί με τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ζωγραφίζει και μια... βάρκα που φτάνει στις ελληνικές ακτές.

varkes.jpg

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top