Στο ρυθμό της Αποκριάς οι περισσότερες ελληνικές πόλεις- Ξεκίνησαν τα πάρτι και οι χοροί

Οι μασκαράδες είναι στους δρόμους

Στο ρυθμό της Αποκριάς οι περισσότερες ελληνικές πόλεις- Ξεκίνησαν τα πάρτι και οι χοροί

​Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος είναι έτοιμος για τη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής στην Πάτρα και μαζί του χιλιάδες καρναβαλιστές που φθάνουν στην πόλη. Από το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησαν τα πάρτι, οι χοροί στους δρόμους και το ξέφρενο γλέντι της Αποκριάς.

Τα ξενοδοχεία στην πόλη της Πάτρας έχουν γεμίσει ενώ οι τιμές των δωματίων κυμαίνονται από 50 ως και 120 ευρώ. Οι ξενοδόχοι όμως μας λένε κάθε πέρυσι και καλύτερα καθώς όσοι επισκέπτονται την πόλη μένουν το πολύ 2 ημέρες.

Καρναβαλιστές έχουν πλημμυρίσει και το Ρέθυμνο. Τα ξενοδοχεία έχουν γεμίσει στο 98% και οι τιμές στα δωμάτια ξεκινούν από 50 και φτάνουν τα 120 ευρώ.

Και η Ξάνθη έχει πλημμυρίσει από κόσμο με πληρότητα στα ξενοδοχεία που φθάνει το 100%. Οι τιμές είναι από 80 ως και 100 ευρώ. Οι περισσότεροι επισκέπτες όμως είναι Τούρκοι και Βούλγαροι.

Σε χαμηλά επίπεδα κινείται η Αίγινα. Αν και κοντινός προορισμός στην Αθήνα οι πληρότητα των ξενοδοχείων είναι στο 35% και αυτό όχι μόνο λόγω κρίσης αλλά και λόγω καιρού. Οι τιμές των δωματίων κυμαίνονται από 35 ως 60 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top