ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ έζησε γνωστός επιχειρηματίας στα χέρια «μαϊμού» αστυνομικών

Αναστατωμένη η τοπική κοινωνία της Καστοριάς

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ έζησε γνωστός επιχειρηματίας στα χέρια «μαϊμού» αστυνομικών

Θύμα ληστείας έπεσε γνωστός γουνέμπορος στην Καστοριά. Δύο άγνωστοι προσποιούμενοι τους αστυνομικούς τον ανάγκασαν να πάνε στο κατάστημά του και να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια οι δράστες έδεσαν τον επιχειρηματία σε δέντρο και εξαφανίστηκαν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Δύο ένστολοι "αστυνομικοί" έκαναν σήμα στον 65χρονο γουνέμπορο να σταματήσει με το αυτοκίνητό του, στο Τοιχιό Καστοριάς, για έλεγχο και εκείνος ανυποψίαστος υπάκουσε. Τα όσα ακολούθησαν στη συνέχεια θυμίζουν σενάριο αστυνομικής ταινίας. Οι κακοποιοί ανάγκασαν τον επιχειρηματία να τους πάει στο κατάστημα του στην Καστοριά. Με την απειλή όπλων και αφού τον χτύπησαν τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και άρπαξαν 80.000 ευρώ.

Στη συνέχεια ο�� δράστες οδήγησαν τον γουνέμπορο σε ερημικό σημείο, τον έδεσαν σε δέντρο, τον φίμωσαν και εξαφανίστηκαν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού εγκαταλείποντας το αυτοκίνητό τους στο σημείο. Ο 65χρονος κατάφερε να λυθεί και να ζητήσει βοήθεια στο πρώτο σπίτι.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι ληστές είχε κλαπεί πριν από δύο μήνες από την Αττική, από την περιοχή του Φαλήρου και είχε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Οι δράστες γνώριζαν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του επιχειρηματία και οι αρχές αναζητούν τον άνθρωπο από την περιοχή που τους έδωσε πληροφορίες.

Οι γουνοποιοί και οι έμποροι αποτελούν στόχο για τους κακοποιούς λόγω των εξαγωγών που κάνουν κυρίως στη Ρωσία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top