ΘΡΙΛΕΡ με το τι οδήγησε την 15χρονη Αφροδίτη από το Παλαιό Φάληρο στην αυτοκτονία

Συντετριμμένη η οικογένειά της

ΘΡΙΛΕΡ με το τι οδήγησε την 15χρονη Αφροδίτη από το Παλαιό Φάληρο στην αυτοκτονία

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους πως είναι δυνατόν ένα 15χρονο κορίτσι, στην ηλικία που μόνο να ονειρεύεται και να χαμογελά θα έπρεπε, να παίρνει την απόφαση να βάλει τέλος στην ζωή της.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (στις 16:30), με την Αφροδίτη να κάνει βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε!

Εν τω μεταξύ το star.gr επικοινώνησε με την οικογένειά της, η οποία είναι σε κατάσταση-σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Μας ξεκαθάρισαν πως τούτες τις πρώτες ώρες της οδύνης και του σπαραγμού, κανείς τους δεν είναι σε θέση να πει την παραμικρή κουβέντα.

Θρίλερ με το τι οδήγησε το μικρό κορίτσι στο απονενοημένο διάβημα

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το τι μπορεί να οδήγησε την 15χρονη στην αυτοκτονία. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται οι καταθέσεις της μητέρας, του πατέρα και του αδελφού της.

Οι αστυνομικοί ευελπιστούν πως πολλά από τα κομμάτια του παζλ που τους λείπουν θα τα συμπληρώσουν με τις καταθέσεις τους, οι φίλες της Αφροδίτης, στις οποίες είχε στείλει μήνυμα για το τι θα ακολουθούσε.

Σοκαρισμένοι είναι και οι καθηγητές του 5ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου και οι φίλοι του μικρού κοριτσιού, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν γιατί ανέβηκε σε μια καρέκλα και πήδηξε στο κενό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της!

Την ίδια ώρα, σπαράζουν οι φίλοι και οι συμμαθητές της, εκφράζοντας την οδύνη τους με μηνύματα στο facebook.

«Καλό ταξίδι κοριτσάκι μου», «Δε θα σε ξεχάσω ποτέ», «Μα γιατί τόσο... άδικα. Καλό παράδεισο κοριτσάρα μου», είναι μερικά από τα μηνύματα τους.

Το χρονικό

Το απόγευμα της Πέμπτης, η 15χρονη Αφροδίτη, αφού έστειλε μηνύματα σε τρεις φίλες της ότι έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στην ζωή της, ανέβη σε μια καρέκλα και πήδηξε από το παράθυρο του 5ου ορόφου πέφτοντας στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Δυστυχώς οι φίλες της μόλις έλαβαν τα μηνύματα ειδοποίησαν πανικόβλητες την μητέρα της, η οποία όμως δεν πρόλαβε την κόρη της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ασύλληπτη ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο Παλαιό Φάληρο: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 15χρονη- ΕΠΕΣΕ στο ΚΕΝΟ από τον 5ο όροφο

ΘΡΗΝΟΣ για την 15χρονη που αυτοκτόνησε στο Παλαιό Φάληρο- ΣΠΑΡΑΖΟΥΝ οι φίλοι της στο facebook

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top