«Καυτές» ερωτικές διακοπές για swingers στο Ηράκλειο: Ανταλλαγή συντρόφων σε 5άστερο!

Η κρουαζιέρα διοργανώνεται από Ολλανδικό πρακτορείο

«Καυτές» ερωτικές διακοπές για swingers στο Ηράκλειο: Ανταλλαγή συντρόφων σε 5άστερο!

​«Καυτές» ερωτικές διακοπές για swingers (ανταλλαγή ζευγαριών) στην Κρήτη, για δεύτερη χρονιά, οργανώνει το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο σε αυτό το είδος διακοπών.

Σύμφωνα με το thestival, το ερωτικό ξεφάντωμα για τα μέλη του θα διαρκέσει 6 νύχτες, από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου 2016, χωρίς να γίνει γνωστό ακόμη ποιο ξενοδοχείο θα φιλοξενήσει τα ζευγάρια.

To μόνο βέβαιο είναι οτι πρόκειται για 5άστερο ξενοδοχείο και είναι πολύ πιθανό να είναι το περυσινό.

Tα all inclusive πακέτα στο ξενοδοχείο της Κρήτης φέτος ξεκινούν από 1.299 ευρώ στο Superior Room και φτάνουν τα 2.149 ευρώ το άτομο στη Junior-Suite.

Οι παροχές στα ζευγάρια περιλαμβάν��υν: 24ωρο all inclusive σερβίρισμα soft drink, μπύρας, σπιτικών κρασιών, κοκτέιλ και άλλων ποτών, πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο και σνακ, κλιματισμός, καθημερινός καθαρισμός δωματίου, συμπληρωματική χρήση περιοχής ευεξίας, χρηματοκιβώτιο, πιστολάκι. Προσφέρεται ακόμη δωρεάν χρήση Wi-Fi, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, σάουνα, 24ωρη φύλαξη του ξενοδοχείου, εστιατόριο A la Carte (που δεν περιλαμβάνεται στην τιμή), παραλία κατά μήκος του δρόμου, ενοικιαζόμενες καρέκλες έναντι 6 ευρώ, Room Service με επιπλέον χρέωση.

Προσφέρεται ακόμα υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου. Όπως και πέρυσι, το SDC παρουσιάζει την Κρήτη στα μέλη του.

Παράλληλα, το SDC, όπως εντόπισε το Tornos News, στην ιστοσελίδα του προανήγγειλε κρουαζιέρα για swingers το 2017 στα ελληνικά νησιά. Η κρουαζιέρα με τίτλο «Πάθος στα ελληνικά νησιά», (8 ημέρες/7 νύχτες), θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου 2017, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει Αθήνα-Μύκονο-Πάρο-Κω-Ρόδο- Μαρμαρίς (Τουρκία)- Σαντορίνη-Αθήνα.

Οι τιμές για την κρουαζιέρα ξεκινούν από 2.349 δολάρια το άτομο. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το πρακτορείο, «To Αιγαίο είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματά του που βάζουν φωτιά στον ουρανό και σε όλα τα ζευγάρια της SDC», ενώ υπόσχεται μια πλήρη lifestyle εμπειρία ανάμεσα σε επιβάτες που επιθυμούν το ίδιο στυλ διακοπών. Στην κρουαζιέρα προσφέρονται πολυτελείς υπηρεσίες, σέξι θεματικές βραδιές, ερωτικά εργαστήρια, πεντάστερα εστιατόρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top