Σε ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ αποδίδεται ο θάνατος του Γιακουμάκη-Απαλλακτικό το βούλευμα για τον πρώην βουλευτή

Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου φοιτητή- Πρώτη ανάρτηση 11:00

​Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς σύμφωνα με τις σημερινές δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας του αδικοχαμένου φοιτητή, κ. Δημήτρη Μπούκα, δεν ισχύει ότι παραπέμπεται σε δίκη για πλημμεληματικές κατηγορίες μεταξύ άλλων και ο πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός επί ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

«Πρέπει να είναι ακριβώς το αντίθετο. Υπάρχει βούλευμα το οποίο είναι απαλλακτικό και όχι παραπεμπτικό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημήτρης Μπούκας, σχετικά με τον βουλευτή και τόνισε:

«Πιστεύω ότι οφείλεται σε σύγχυση επειδή είχε εκδοθεί βούλευμα παραπεμπτικό από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και στην πορεία εκδόθηκε βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών το οποίο είναι απαλλακτικό».

Ο κ. Μπούκας επισήμανε όμως, ότι υπάρχουν δύο άτομα από την προηγούμενη διοίκηση που παραπέμπονται σε δίκη.

Σχετικά με το θάνατο του 21χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής, ο δικηγό��ος της οικογένειας, αποκάλυψε ότι αυτός αποδίδεται σε δολοφονία και όχι σε αυτοκτονία.

«Η δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας είναι για δολοφονία κατ' αγνώστων» πρόσθεσε και διευκρίνισε πως «Υπάρχουν μέχρι σήμερα οκτώ κατηγορούμενοι για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη βία».

Στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", ο δικηγόρος επισήμανε ότι περιμένει να αποδειχθεί ότι ο θάνατος του Βαγγέλη οφείλεται σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σημειώνεται ότι αύριο στις 12.00, έχει διοργανωθεί συγκέντρωση έξω από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων ,με αίτημα να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΔΕΙΤ�� τα βίντεο

Διαβάστε ακόμη:ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ στοιχεία για τον Γιακουμάκη–Το «σκληρό θηλυκό» στη συμμορία των Κρητικών

ΟΛΗ η Κρήτη ΔΑΚΡΥΣΕ στο μνημόσυνο του Βαγγέλη- Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια του

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top