Ραγίζει ΚΑΡΔΙΕΣ το μήνυμα της συζύγου του μπασκετμολίστα Μιχάλη Πελεκάνου:Έχουμε μεγάλη ανηφόρα

Γέννησε πρόωρα δίδυμα κοριτσάκια - Το ένα μωρό δεν τα κατάφερε και το άλλο δίνει μάχη για τη ζωή του

Ραγίζει ΚΑΡΔΙΕΣ το μήνυμα της συζύγου του μπασκετμολίστα Μιχάλη Πελεκάνου:Έχουμε μεγάλη ανηφόρα

​Η οικογένεια του διεθνούς μπασκετμπολίστα του Άρη, Μιχάλη Πελεκάνου, ζει ένα δράμα από τον περασμένο Αύγουστο. Η γυναίκα του, Ιωάννα, με την οποία έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά, τον Νικόλα και την Έλενα, γέννησε πρόωρα τον Αύγουστο δίδυμα κοριτσάκια. Δυστυχώς το ένα δεν τα κατάφερε, ενώ το άλλο δίνει ακόμα μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Η σύζυγός του, Ιωάννα, με ένα συγκινητικό μήνυμα ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση του αλλά και τον άντρα της που στέκεται δίπλα της.

1919096_10208099240776982_6883659195290395877_n.jpg
«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς για την αγάπη αλλά και για την δύναμη που μας δίνετε. Θέλω να ευχαριστήσω τον άντρα μου γιατί πέρα από ένας ��ξιος σύζυγος είναι και άξιος πατέρας και αυτό είναι που έχει την μεγαλύτερη σημασία. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Μαζί έχουμε καταφέρει τα πάντα και αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας μεγάλη ανηφόρα. Πρέπει να περπατήσουμε μέσα από δυσβάσταχτο μονοπάτι όμως είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή όλο αυτό θα γίνει μια φωτεινή ευθεία!

Δεν έχω σταματήσει να διαβάζω τα μηνύματά σας μην μπορώντας να συγκρατήσω τα δάκρυα μου και αυτό γιατί δείξατε πραγματικά ότι πάνω από όλα ότι είμαστε άνθρωποι και ο ένας πονάει τον άλλον είτε είναι γνωστός είτε όχι! Ο Θεός κάθε μέρα μάς δίνει μαθήματα, κάποια στιγμή καταλαβαίνουμε το γιατί ίσως όμως και όχι. Αυτό που είμαστε όμως υποχρεωμένοι να κάνουμε είναι να μένουμε ακλόνητοι στην πίστη μας. Δεν είμαι άξια να κάνω μαθήματα πίστης, προσευχής και μετάνοιας, αλλά οι γονείς μου με έμαθαν ότι αυτά είναι οι αληθινές αξίες της ζωής και τρανταχτά παραδείγματα είναι τα καθημερινά θαύματα που γίνονται στη ζωή μας! Ένα θαύμα είναι και η Εφραιμούλα μας. Εκεί που οι γιατροί έλεγαν τα δικά τους, οι από «πάνω» είχαν άλλη άποψη.

1531581_10205243949916495_3365878598105499550_n.jpg
Ευχαριστώ τον Θεό, την Παναγία, τον Χριστό που για έναν λόγο που εκείνος ξέρει την έφερε στην μέρα του (σίγουρα όχι τυχαία), τον Άγιο Εφραίμ και όλους τους Αγίους για την ζωή που χάρισαν στην ηρωίδα μας! Ευχαριστώ όμως και τον φύλακα άγγελο της, την Σωτηρούλα μας, που πάντα είναι δίπλα στην αδερφούλα της, έστω κι από εκεί ψηλά και θα της χαρίσει ό,τι η ίδια δεν κατάφερε να κερδίσει!

Σας εύχομαι παντοτινά υγεία και όλα τα άλλα έρχονται ! Ειλικρινά και πάλι σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για όλα!».

πηγή:pressaris

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top