Οι αγρότες προπηλάκισαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο- ΒΙΝΤΕΟ

Η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό

Οι αγρότες προπηλάκισαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο- ΒΙΝΤΕΟ

​Άλλο ένα περιστατικό προπηλακισμού κατά στελεχών της κυβέρνησης σημειώθηκε από αγρότες, αυτή τη φορά στην Κόρινθο!

Η συνέντευξη Τύπου των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας της Μαρίας Θελερίτη, του Γιώργου Ψυχογιού και του Γιώργου Τσόγκα διακόπηκε από 40 αγρότες που μπήκαν στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, για να τους δηλώσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει το ekorinthos.gr η κατάσταση ξέφυγε όταν ένας εκ των βουλευτών τους είπε πως πρέπει να συμφωνήσει και η Τρόικα για ν�� γίνουν δεκτά κάποια από τα αιτήματα τους και εκεί άρχισε ο προπηλακισμός, με τους αγρότες να ζητούν την παραίτησή τους.

Η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό

"Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου των Βουλευτών Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, μια μικρή ομάδα αγροτών εισέβαλε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και διέκοψε τη συνέντευξη.

Ορισμένοι από αυτούς που εισέβαλαν ήταν ιδιαίτερα προκλητικοί και με βρισιές και απειλές δεν άφηναν τους βουλευτές να μιλήσουν. Στο κλίμα αυτό προφανώς δε μπορούσε να διεξαχθεί διάλογος. Αυτό το αντιλήφθηκαν οι ψυχραιμότεροι των αγροτών που πρότειναν να κλειστεί μια συνάντηση αντιπροσωπείας τους με τους βου��ευτές όπου να συζητηθούν οι διαφωνίες τους στις βελτιωτικές προτάσεις του Πρωθυπουργού.

Οι βουλευτές το αποδέχθηκαν και οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν. Ήδη η πλειοψηφία του αγροτικού κόσμου κατανοεί πως οι προτάσεις του Πρωθυπουργού είναι προς το συμφέρον των μικρών και μεσαίων αγροτών. Μέσα από το διάλογο θα βρεθούν οι προσφορότερες λύσεις στη σημερινή πραγματικότητα με στόχο να ελαφρυνθούν τα φτωχότερα στρώματα των αγροτών και να δοθεί ώθηση στην Παραγωγική Ανασυγκρότηση"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top