Ήξεραν ότι υπήρχε σχέδιο απόδρασης Μαζιώτη-Θα πήγαινε ντυμένη νοσοκόμα η Ρούπα να τον σώσει;

Απόρρητα έγγραφα στο φως–Ο ρόλος του ΓΑ, το όπλο και οι έξι θέσεις στο ελικόπτερο

Ήξεραν ότι υπήρχε σχέδιο απόδρασης Μαζιώτη-Θα πήγαινε ντυμένη νοσοκόμα η Ρούπα να τον σώσει;

Από τον περασμένο Δεκέμβριο, οι αστυνομικοί φαίνεται ότι είχαν πληροφορίες για σχέδιο απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη. Γι’ αυτό και είχαν απόρρητη αλληλογραφία με την διεύθυνση των φυλακών. Τα έγγραφα αυτά δημοσιεύει την Κυριακή η εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». Στις 29 Δεκεμβρίου, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ενημέρωσε τη διοίκηση των φυλακών πως είχε την πληροφορία, ότι επιχειρούνταν να μπει στις φυλακές παραποιημένο όχημα με... "καρούμπαλο" πιθανόν όχημα της Αστυνομίας ή... Ασθενοφόρο.

Μια ημέρα αργότερα ενημέρωσαν και πάλι τη διοίκηση, ότι ο Νίκος Μαζιώτης είχε εντοπίσει ... "κενά" στον έλεγχο που έκαναν συγκεκριμένοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Έτσι, δεν απέκλειαν όταν αυτοί είχαν υπηρεσία, ομοϊδεάτης του Νίκου Μαζιώτη, εννοώντας τον Γ.Α. να του παρέδιδε … όπλο, το οποίο θα χρησιμοποιούσε για να αποδράσει.

​Στις αρχές Ιανουαρίου, ο Νίκος Μαζιώτης με κείμενό του στο διαδίκτυο κατήγγειλε το κόψιμο του επισκεπτηρίου που δεχόταν δύο φορές τον μήνα από τον φίλο και "σύντροφό" του Γ.Α. Ήταν μια απόφαση της διεύθυνσης των φυλακών. Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής θεωρούν τον σύνδεσμό του με την επικηρυγμένη με ένα 1.000.000 ευρώ σύντροφό του Πόλα Ρούπα, για την οργάνωση της απόδρασής του από τις φυλακές Κορυδαλλού. Είναι ο άνθρωπος που είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του και χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητό του, όταν συνελήφθη μαζί με τη Ρούπα το 2010.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη θα έφευγαν … πέντε ακόμη κρατούμενοι, με το εξαθέσιο ελικόπτερο που είχε ναυλώσει η Πόλα Ρούπα. Υποστηρίζουν ότι ανάμεσά τους θα ήταν και μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» και κάνουν λόγο για τρεις άνδρες και δύο γυναίκες.

BINTEO STAR

Δείτε επίσης:

Ξανθιά στις δημόσιες εμφανίσεις,μελαχρινή για τον Μαζιώτη η Ρούπα–Το σχέδιο,η μάχη,ο μάρτυρας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top