ΘΡΗΝΟΣ στη Νέα Αγχίαλο! Νεκρός ο 29χρονος Χρήστος Σουλιώτης σε τροχαίο

Το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα

ΘΡΗΝΟΣ στη Νέα Αγχίαλο! Νεκρός ο 29χρονος Χρήστος Σουλιώτης σε τροχαίο

Ακαριαία σκοτώθηκε ένα 29χρονο παλληκάρι στην περιοχή Αϊβαλιώτικα του Βόλου, μετά από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στη Λεωφόρο Αθηνών 55, κοντά στη διασταύρωση προς Ν. Αγχίαλο και Πευκάκια.

Ο Χρήστος Σουλιώτης, ο οποίος ήταν κάτοικος Νέας Αγχιάλου, ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε κινούνταν προς τη Νέα Αγχίαλο, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε της πορείας του και συγκρούστηκε με το όχημα που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα. Τα δύο άτομα που επέβαιναν στο άλλο όχημα τραυματίστηκαν σοβαρά.

Η σύγκρουση των αυτοκινήτων ήταν τόσο σφοδρή, που οι κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν από τα σπίτια τους! Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 26χρονου κράτησε αρκετή ώρα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας το θανατηφόρο συνέβη όταν «Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό του 49χρονου καθώς και της 48χρονης συνεπιβάτισσας του δεύτερου αυτοκινήτου».

Η είδηση του θανάτου του Χρήστου Σουλιώτη σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στη Νέα Αγχίαλο όπου διέμενε. Επρόκειτο για έναν εξαιρετικά δραστήριο νέο και αγαπητό στην τοπική κοινωνία, ο οποίος εργαζόταν στο κρεοπωλείο που διατηρεί η οικογένειά του στην περιοχή. Κανένας δεν πίστευε στον αδόκητο χαμό του νεαρού παλικαριού που είχε όνειρα για τη ζωή.

πηγή: taxydromos

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top