Τραυματίστηκε κυβερνήτης λιμενικού σκάφους στη Μυτιλήνη-Έπεσε στη θάλασσα-Τον χτύπησε η προπέλα

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Τραυματίστηκε κυβερνήτης λιμενικού σκάφους στη Μυτιλήνη-Έπεσε στη θάλασσα-Τον χτύπησε η προπέλα

​Ένας κυβερνήτης σκάφους του Λιμενικού Μυτιλήνης τραυματίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, εν ώρα περιπολίας, όταν για άγνωστο λόγο έπεσε στη θάλασσα, ενώ το σκάφος έμεινε ακυβέρνητο, κάνοντας κυκλικές στροφές στη θαλάσσια περιοχή της Παναγιούδας.

Ο λιμενικός τραυματίστηκε από την προπέλα του σκάφους και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου:

«Απογευματινές ώρες σήμερα, κατά τη διάρκεια δοκιμαστικού πλου περιπολικού σκάφους Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης έξωθεν του λιμένα «ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ» Μυτιλήνης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο κυβερνήτης του σκάφου�� βρέθηκε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα το εν λόγω σκάφος να μείνει ακυβέρνητο πραγματοποιώντας κυκλικές στροφές.

Κυβερνήτης έτερου περιπολικού σκάφους της οικείας Λιμενικής Αρχής που βρισκόταν στην περιοχή για εκτέλεση περιπολίας και προκειμένου αποφευχθεί η πρόκληση τυχόν ναυτικού ατυχήματος από το ακυβέρνητο σκάφος προσπάθησε ανεπιτυχώς να επιβιβασθεί σε αυτό με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα και τον τραυματισμό του από την προπέλα του ακυβέρνητου περιπολικού σκάφους.

Ο κυβερνήτης μεταφέρθηκε αμέσως στο λιμένα «ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ» και εν συνεχεία στο«ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» Νοσοκομείο Μυτιλήνης προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Για το συμβάν ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top