Απορρίπτουν τις προτάσεις Τσίπρα οι αγρότες: ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ στα Μπλόκα- ΕΚΛΕΙΣΑΝ ήδη τα Τέμπη

Σε ναυάγιο εξελίχθηκε η συνάντηση τους με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - Πρ. ανάρτηση: 00.08

Απορρίπτουν τις προτάσεις Τσίπρα οι αγρότες: ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ στα Μπλόκα- ΕΚΛΕΙΣΑΝ ήδη τα Τέμπη

​Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων «εδώ και τώρα», αποφάσισαν το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 23:00, σε γενική συνέλευση τους οι αγρότες της κοιλάδας των Τεμπών.

Οι αγρότες αφού ενημερώθηκαν από τους συναδέλφους τους που συμμετείχαν στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου αποφάσισαν ότι θα συνεχίζουν τον αγώνα τους. Μάλιστα, έκλεισαν ήδη τα Τέμπη, ενώ σημειώθηκε ένταση με οδηγούς αυτοκινήτων, οι οποίοι κινούνταν στην εθνική οδό.

Το μεσημέρι της Τρίτης, στις 12:00, οι αγρότες θα κλείσουν και τη γέφυρα του Στομίου, αποκλείοντας την κυκλοφορία και από τον παραλιακό άξονα του νομού, ενώ υπάρχουν προτάσεις να κλείσουν και οι σιδηροδρομικές γραμμές.

Ταυτόχρονα, και οι αγρότες των Μικροθηβών σκληραίνουν την στάση τους ως απάντηση στη σημερινή συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Από την Τρίτη θα στηθεί ένα νέο μπλόκο στην Κεφάλωση Αλμυρού, ώστε να μην μπορεί να κινηθεί κανένα αμάξι στον συγκεκριμένο δρόμο και να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό μπλακ άουτ!

Επιπλέον, ένα νέο μπλόκο στην εθνική οδό Αγίου Νικολάου- Ηρακλείου, στον κόμβο Μαλίων - Οροπεδίου, θα στήσουν και οι αγροτοκτηνοτρόφοι του Οροπεδίου Λασιθίου. Οι ίδιοι δίνουν ραντεβού την Τρίτη στις 10:00, με τα τρακτέρ τους και τα αγροτικά αυτοκίνητα, στην εθνική οδό για το κλείσιμό της επ' αόριστον, όπως αναφέρουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top