Κίνηση ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ από τους αγρότες-ΚΛΕΙΝΟΥΝ επ' αόριστον το τελωνείο του Προμαχώνα

Από το βράδυ της Δευτέρας

Κίνηση ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ από τους αγρότες-ΚΛΕΙΝΟΥΝ επ

​Αιφνιδιαστικό επ΄ αόριστον αποκλεισμό του τελωνείου Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αποφάσισαν οι συμμετέχοντες αγρότες στο μπλόκο. Στο τελωνείο της Εξοχής η κίνηση διεξάγεται ομαλά, ενώ στις 20.00 θα γίνει γενική συνέλευση για να καθορίσουν η στάση τους.

Το πιο πιθανόν, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να ξεκινήσει αποκλεισμός στις 22.00 η ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες στις 16.00 η κυκλοφορία είχε αποκατασταθεί και στα δύο τελωνεία και ενώ αρχική πρόθεση των συμμετεχόντων στα μπλόκα επί ελληνικού εδάφους ήταν το «ελευθέρας» γ��α σήμερα, ωστόσο τα «πράγματα αλλάζουν αιφνίδια, δίνοντας έτσι το στίγμα ότι η κατάσταση είναι ρευστή».

Να σημειωθεί ότι από τις 16 Φεβρουαρίου 2016 και μέχρι χθες στις 16.00 τα τελωνεία Προμαχώνα και Εξοχής ήταν κλειστά, λόγω των αντιμπλόκων που είχαν στήσει επί βουλγαρικού εδάφους, αυτοκινητιστές της γειτονικής χώρας και με τους Έλληνες αγρότες να είχαν δώσειαπό τις 16 Φεβρουαρίου 2016 και μέχρι χθες στις 16.00 τα τελωνεία Προμαχώνα και Εξοχής ήταν κλειστά, λόγω των αντιμπλόκων που είχαν στήσει επί βουλγαρικού εδάφους, αυτοκινητιστές της γειτονικής χώρας και με τους Έλληνες αγρότες να είχαν δώσει «ελευθέρας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top