ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ μπορείτε να βοηθήσετε στην ανακαίνιση της κλινικής της Γ' Παθολογικής του «Σωτηρία»

Οι Ιδιωτικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής Εμβέλειας και μέλη της ΕΙΤΗΣΕΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν καλό σκοπό

Οι Ιδιωτικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής Εμβέλειας και μέλη της ΕΙΤΗΣΕΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν καλό σκοπό. Μέσα από την κοινή καμπάνια με τίτλο «ΣΤΗΡΙΖΩ», συνδράμουν στην ανακαίνιση της Γ’ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών του ΓΝΑ «ΣΩΤΗΡΙΑ».

Από την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου στις 23:59 το βράδυ οι γραμμές των εταιριών κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE – VODAFONE – WIND) θα είναι ανοιχτές. Κάθε SMS στο 19059 στοιχίζει 1,23€ εκ των οποίων το 1€ πηγαίνει στην ανακαίνιση.

Το Νοσοκομείο Σωτηρία βρίσκεται εκεί από το 1902. Χιλιάδες άνθρωποι, από όλη την Ελλάδα, έχουν δεχθεί τη φροντίδα του. Ίσως και κάποιος δικός σας. Η Γ΄ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία έχει τώρα την ανάγκη μας. Ενωνόμαστε όλοι για να βοηθήσουμε στην ανακαίνισή της.

Στείλε sms ΣΤΗΡΙΖΩ ή STIRIZO στο 19059.

Παράλληλα, τα κανάλια θα εντάξουν ειδικά αφιερώματα μέσα από τις εκπομπές και τα δελτία Ειδήσεων ώστε να ενημερωθούν οι τηλεθεατές για την δραστηριότητα και το έργο της Ογκολογικής Μονάδας και της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, στο ΓΝΑ «Η Σωτηρία» και την ανάγκη να συμβάλλουμε όλοι, για να στηρίξουμε το έργο της, μέσω της κατασκευής και συντήρησης των αναγκαίων υποδομών που απαιτούνται για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Κλινική.

O κ. Κωνσταντίνος Συρίγος, καθηγητής Παθολογίας-Ογκολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή της κλινικής, είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του STAR, Live U: «Η κλινική αυτή είναι από τις παλαιότερες και με��αλύτε��ες κλινικές της Ιατρικής Σχολής και φέτος κλείνει 25 χρόνια! Κατά την διάρκεια της κρίσης τα τελευταία 5 χρόνια όχι μόνο δεν ανέστειλε δραστηριότητες παρότι μειώθηκε δραματικά το προσωπικό της αλλά τις επέκτεινε και επιστημονικά και εκπαιδευτικά και ερευνητικά».

Ο κ. Μανώλης Δραϊνάκης, Γενικός Διευθυντής της ΕΙΤΗΣΕΕ, τόνισε: «Μέσα από την πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ, μια καμπάνια που συμμετέχουν οι 6 τηλεοπτικοί σταθμοί Εθνικής Εμβέλειας, μπορεί από την γραμμή, η οποία άνοιξε σήμερα το πρωί την Δευτέρα και θα κλείσει τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ο καθένας και η κάθεμία από εμάς να στείλει ένα μήνυμα για να βοηθήσει στην προσπάθεια ανακαίνισης των χώρων της συγκεκριμένης κλινικής».

Μάλιστα, η ίδια η Πόπη Τσαπανίδου έστειλε μήνυμα από το κινητό της για να δείξει πόσο απλό είναι να βοηθήσουμε όλοι αυτή την προσπάθεια.

Λίγα λόγια για την Κλινική:

Η Ογκολογική Μονάδα - Γ΄ Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής είναι μια από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες Κλινικές της Ιατρικής Σχολής, με πολύπλευρο Κλινικό, Εκπαιδευτικό και Ερευνητικό έργο. Φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια ανελλιπούς λειτουργίας και αδιάλειπτης προσφοράς στην Ιατρική φροντίδα και εκπαίδευση. Το Κλινικό της έργο περιλαμβάνει νοσηλευόμενους ασθενείς, Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας, Μονάδες, Τμήματα και Ιατρεία που καλύπτουν όλο το εύρος της Παθολογίας.

Προσπαθεί να καθιερώσει ένα σύγχρονο μοντέλο ιατρικής προσέγγισης που στηρίζεται στην διακλαδική προσέγγιση (multidisciplinary - ταυτόχρονη αξιολόγηση του ασθενή από πολλούς γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων) και στην εξατομικευμένη αντιμετώπιση (κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, δεν υπάρχει μια «συνταγή» για όλους).

Η δράση πρόκειται να υλοποιηθεί μέσω της ΜΚΟ της Μονάδας του Ογκολογικού Κέντρου Ιατροβιολογικής Εκπαίδευσης και Έρευνας (ΟΚΙΒΕΕ). Το ΟΚΙΒΕΕ είναι μια Αστική, μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με πολυετή προσφορά και δραστηριότητες, με αποκλειστικά κοινωφελή και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Σκοπός του ΟΚΙΒΕΕ είναι η καταγραφή, η εκπαίδευση, η ενημέρωση, η έρευνα, η προαγωγή της ιατροβιολογικής επιστήμης και γενικά η αφιλοκερδής παροχή υπηρεσιών υγείας στο χώρο της παθολογίας, της ογκολογίας και των νοσημάτων που σχετίζονται με αυτή άμεσα ή έμμεσα, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top