ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Αργολίδα: Νεκρά 2 αδέλφια και ο κολλητός τους-ΣΥΓΚΙΝΕΙ το βίντεο των φίλων τους

Θρήνος για τα παλικάρια που έφυγαν νωρίς

​Αβάσταχτος είναι ο πόνος στην τοπική κοινωνία της Αργολίδας… Τρία παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο… βυθίζοντας σε πένθος τις οικογένειες αλλά και τους φίλους τους.


Αριστερά τα δυο αδέλφια και δεξιά ο φίλος τους

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά ο 23χρονος Στάθης και ο 28χρονος Κώστας Αϊβαλιώτης. Τα δυο αγαπημένα αδέλφια που ήταν και φίλοι! Μαζί τους στο θάνατο και ο 22χρονος φίλος τους Ανδριανός Κατσάβης.




Συγκλονισμένοι οι φίλοι τους έχουν γεμίσει τόσο τα προφίλ τους όσα και τις σελίδες των παιδιών στο Facebook με μηνύματα αποχαιρετισμού… Όλοι θέλουν να τους πουν αντίο και καλό ταξίδι, ενώ ένα γιατί κατατρώει το μυαλό όλων... Απαρηγόρητοι οι γονείς των παιδιών, που καλούνται να τους πουν αντίο τόσο νωρίς.





Μάλιστα, οι φίλοι των παιδιών ανέβασαν ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο αποχαιρετούν τους αδικοχαμένους νεαρούς με φωτογραφίες τους συνοδευόμενες με το τραγούδι «Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πιά».



Το τραγικό δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα παιδιά εξετράπη της πορείας του στην Εθνική Οδό Ερμιόνης-Κρανιδίου και προσέκρουσε σε στύλο της Δ.Ε.Η.