Στη ΜΕΣΗ η Ελλάδα- Οι αγρότες έκλεισαν την εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών στον κόμβο του Μπράλου

Η αστυνομία έχει ανοίξει επαρχιακούς δρόμους για τα αυτοκίνητα

Στη ΜΕΣΗ η Ελλάδα- Οι αγρότες έκλεισαν την εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών στον κόμβο του Μπράλου

​Τουλάχιστον για 3 ώρες αποφάσισαν να κλείσουν την εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών στο 200ο χλμ, στο ύψος του κόμβου του Μπράλου, οι αγρότες από τη Φθιώτιδα.

Στην περιοχή έχουν συγκεντρωθεί αγρότες από τα μπλόκα της Αταλάντης, του Δομοκού, της Ανθήλης και στις 14:00 έκλεισαν την εθνική οδό και τους παράδρομους με συνέπεια τη Ελλάδα να «κοπεί» στη μέση, καθώς δεν υπάρχει κάποια διέξοδος.

Η αστυνομία έχει δημιουργήσει διεξόδους μόνο για τα αυτοκίνητα μέσα από αγροτικούς και επαρχιακούς δρόμους με μεγάλες παρακάμψεις, ενώ σε ό,τι αφορά τα βαριά οχήματα και τα ��εωφορεία φαίνεται πως αυτά θα ακινητοποιηθούν περιμένοντας να ολοκληρωθεί ο αποκλεισμός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παραμένει αποκλεισμένη και η παλιά εθνική οδός Λαμίας-Αθηνών στο ύψος της Αμφίκλειας, καθώς και στα όρια της Φθιώτιδας με τη Βοιωτία, στην περιοχή παλιός Λεβέντης.

Παράλληλα, σε αποκλεισμό της παλαιάς Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου στο ύψος του Κιλελέρ θα προχωρήσουν σήμερα από τις 4 το απόγευμα και για τρεις ώρες οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας οι οποίοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους αναμένοντας ανταπόκριση σε πέντε συγκεκριμένα αιτήματα που έχουν θέσει προς την κυβέρνηση.

Το πρωί της Τετάρτης ο προγραμματισμός προβλέπει παραστάσεις διαμαρτυρίας αγροτών σε Εφορείες των Θεσσαλικών πόλεων.

Την ίδια ώρα, τα Τέμπη εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά επ' αόριστον με τους αγρότες να περιμένουν την επιστροφή του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες προκειμένου να υπάρξει συνάντηση μαζί του κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top