ΔΙΑΛΟΓΟ ΦΩΤΙΑ κατέγραψε ο κοριός της αστυνομίας για το κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου

Έκαναν μέχρι και delivery

ΔΙΑΛΟΓΟ ΦΩΤΙΑ κατέγραψε ο κοριός της αστυνομίας για το κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου

​Το κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου και της Γλυφάδας ήταν τόσο καλά οργανωμένο που πραγματοποιούσε ακόμα και delivery!

Ο κοριός της αστυνομίας, που κατέγραφε εδώ και ένα χρόνο συνομιλίες ενός 52χρονου ιδιοκτήτη γνωστού bar – restaurant στο Κολωνάκι με την υψηλή πελατεία του, έβγαλε λαβράκι και αποκάλυψε ένα άκρως οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος ιδιοκτήτης του εστιατορίου, στο οποίο σύχναζαν πασίγνωστοι ηθοποιοί της τηλεόρασης και επιχειρηματίες με τις συζύγους τους, διαδραμάτιζε κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα και αναζητείται από την αστυνομία.

Όμως τις τελευταίες μέρες,υπήρχαν καθυστερήσεις στις… παραδόσεις, με τους πελάτες να κάνουν πολλά παράπονα.

Από τις συνομιλίες, προκύπτει ότι ο 52χρονος απέδιδε τις… καθυστερήσεις στα μπλόκα των αγροτών, καθώς όπως έλεγε στους πελάτες του δεν μπορούσε να γίνει η μεταφορά των αγροτών, μιας και μαζί με τα αγροτικά μπλόκα είχαν αυξηθεί και τα μπλόκα της αστυνομίας.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ 52χρονου ιδιοκτήτη με πελάτη

Πελάτης: "Γιατί αργούμε έτσι ρε φίλε; Τι γίνεται;"
52χρονος: "Δεν φταίω εγώ ρε φίλε, δεν βλέπεις τις γίνεται με τους αγρότες; Δεν μπορούν να περάσουν τα πράγματα"
Πελάτης: "...και τι θα κάνουμε εμείς ρε φίλε; Πώς θα την βγάλουμε;"
52χρονος: "Το ξέρω φίλε, αλλά έχω έναν άλλο σχεδιασμό για πιο κοντά, κατάλαβες; Λίγο υπομονή κάνε και θα δούμε τι θα γίνει".
Πελάτης: "...τόση καθυστέρηση ρε φίλε; μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Δηλαδή άμα οι αγρότες καθίσουν στις Εθνικές για κάνα δυο μήνες, τι θα κάνουμε; Μήπως έχεις ρε, κανένα άλλο πρόβλημα;"
52χρονος: "...όχι αγορίνα μου τι λόγια είναι αυτά που λες; Κανε λίγο υπομονή και όλα θα τα κανονίσουμε. Όλος ο κόσμος έχει πρόβλημα, δεν είσαι μόνο εσύ".

Την ίδια στιγμή στη δίωξη ναρκωτικών, περιμένουν τα αρχεία από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ώστε να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες των τηλέφωνων, καθώς δεν αποκλείουν ο εγκέφαλος της σπείρας να έχει έρθει σε επαφή με τα βαποράκια που διακινούσαν τα ναρκωτικά στην υψη��ή πελατεία του Κολωνακιού.

Το γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Κολωνάκι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ήταν ένα από τα σημεία όπου γινόταν η διακίνηση των ναρκωτικών από τον 52χρονο, χωρίς μάλιστα οι υπόλοιποι συνέταιροι να γνωρίζουν το παραμικρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΩΝΑΚΙ:Πασίγνωστοι ηθοποιοί στο κύκλωμα κοκαΐνης-Η κρεμούλα και το κοκορέτσι τα συνθηματικά

ΝΤΟ�� της ΕΛ.ΑΣ σε Γλυφάδα και Κολωνάκι-ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ Αθηναίοι σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top