Σε 48ωρη απεργία οι λιμενεργάτες-Συγκέντρωση στην πλ. Κλαυθμώνος

Θα πραγματοποιήσουν και πορεία προς τη Βουλή

​Σαρανταοκτάωρη απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποιούν η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και η Ενωση Μονίμων και Δόκιμων Λιμενεργατών του ΟΛΠ, αντιδρώντας στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Λόγω της απεργίας προβλήματα αναμένεται να υπάρξουν στις φορτοεκφορτώσεις εμπορικών πλοίων, αλλά και στη διακίνηση των εμπορευματοκιβωτίων με φορτηγά, καθώς οι εργαζόμενοι των λιμανιών θα πραγματοποιήσουν συμβολικό αποκλεισμό στις πύλες του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΣΕΠ), αλλά και του ΟΛΠ, έως τις 14:00.

Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια την Τετάρτη στις 11:30 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην Αθήνα στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στην Βουλή, όπου θα επιδιώξουν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λιμάνια συμμετέχει η Ομοσπονδία Φορτοεκφορτών Ελλάδας (ΟΦΕ) αλλά και το εργατικό κέντρο Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top