Μέσα Φλεβάρη και σκάει ο τζίτζικας! Ζέστη και σκόνη από την Αφρική

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Μέσα Φλεβάρη και σκάει ο τζίτζικας! Ζέστη και σκόνη από την Αφρική
​Ασυνήθιστες για την εποχή υψηλές θερμοκρασίες με αραιές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τοπικά ακόμα και τους 27 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στα ανοιχτά θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς.

Συννεφιά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top