ΑΥΤΟΣ είναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ 4 παιδιών που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ στον Πύργο για μια θέση πάρκινγκ

Τον μαχαίρωσε πέντε φορές στην πλάτη

​Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το στυγερό έγκλημα που συνέβη το Σάββατο στον Πύργο. Ένας 48χρονος σκότωσε τον συνομήλικο του Πάνο Καρακαπιλίδη για μία… θέση πάρκινγκ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού patrisnews.com, ο δράστης θύμωσε με το θύμα επειδή πάρκαρε το αυτοκίνητο του κοντά στο σπίτι του.

«Του έλεγα να μην παρκάρει εκεί», φέρεται να ισχυρίστηκε ο ίδιος. Έτσι, όταν ο αδικοχαμένος Πάνος, βγήκε από το αυτοκίνητό του, ο δράστης του επιτέθηκε με μαχαίρι καρφώνοντας το στην πλάτη του πέντε φορές!


Ο δράστης έγινε καπνός με το αυτοκίνητο του ενώ δυστυχώς για το θύμα ήταν ήδη αργά… Είχε αφήσει την τελευταία του πνοή! Στο νοσοκομείο του Πύργου όπου μεταφέρθηκε απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.


Την ίδια ώρα, χθες, έγινε η κηδεία του αδικοχαμένου άντρα, ο οποίος είναι πατέρας τεσ��άρων παιδιών. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων για να του πει το τελευταίο αντίο.

Το πρωί της ίδιας μέρας οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Ο 48χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθεί.