Άφησε τα ΜΠΛΟΚΑ και ντύθηκε ΓΑΜΠΡΟΣ ο αγρότης που είχε ανέβει στο τρακτέρ του ο Τσίπρας!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Άφησε τα ΜΠΛΟΚΑ και ντύθηκε ΓΑΜΠΡΟΣ ο αγρότης που είχε ανέβει στο τρακτέρ του ο Τσίπρας!

​Άφησε το μπλόκο στο Κάστρο Βοιωτίας και πήγε στην Αράχωβα για να παντρευτεί. Ο λόγος για τον αγροτοσυνδικαλιστή, Γιάννη Βάγγο, ο οποίος ενώθηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Γιάννης Βάγγος κατέβηκε για λίγο από τα τρακτέρ και ντύθηκε γαμπρός. Η νύφη, η οποία είναι 8μιση μηνών έγκυος, αναγκάστηκε να αλλάξει 4 φορές την ημερομηνία του γάμου, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων. Τελικά, η ημέρα των ερωτευμένων έμελε να είναι η τυχερή!

«Περιμένουμε κορίτσι και περιμέναμε να τελειώσουν και τα μπλόκα για να παντρευτούμε. Βέβαια, δεν έχουν τελειώσει ακόμα, αλλά τα καταφέραμε. Βρήκε λίγο χρόνο. Μέχρι και χθες το απόγευμα στα συλλαλητήρια και στις πορείες, ευτυχώς σήμερα ανήμερα του γάμου είναι εδώ» είπε η νύφη.

«Το μυαλό ήταν στα μπλόκα… εξελίχθηκαν περισσότερο από ότι τα περιμέναμε. Το πιο δύσκολο είναι αυτό εδώ, είναι ένα μόνιμο μπλόκο τώρα» είπε ο γαμπρός.

Η απαστράπτουσα νύφη και μέλλουσα μαμά είναι δημοσιογράφος σε τοπικό κανάλι της Λαμίας και γνώρισε τον Γιάννη Βάγγο μέσω της τηλεόρασης. Ο γαμπρός είναι γνωστός για τη συνδικαλιστική του δράση. Μάλιστα, στο δικό του τρακτέρ είχε ανέβει ο πρωθυπουργός πέρυσι που είχαν βγει και πάλι οι αγρότες στο δρόμο.

Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Διστόμου στο λαογραφικό μουσείο της Αράχωβας παρουσία λίγων συγγενών και φίλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top