Λαοθάλασσα ξανά στο Σύνταγμα: Νέο δυναμικό συλλαλητήριο των αγροτών

Θα γίνει γενική συνέλευση των 68 μπλόκων για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους

Λαοθάλασσα ξανά στο Σύνταγμα: Νέο δυναμικό συλλαλητήριο των αγροτών

Νέο δυναμικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι αγρότες, οι οποίοι ζητούν από την κυβέρνηση να αποσύρει το «νομοσχέδιο Κατρούγκαλου» για το ασφαλιστικό για να προσέλθουν σε διάλογο.

16266498.jpg
Ήδη, δεκάδες είχαν κατασκηνώσει όλο το βράδυ απέναντι από τη Βουλή, στην πλατεία Συντάγματος, ενώ πολλοί συνάδελ��οί τους από όλη την Ελλάδα άρχισαν να καταφθάνουν από το πρωί.

16266497.jpg
Στο Σύνταγμα, εξάλλου, έφτασε λίγο μετά τις 12 και η μαζική πορεία του ΠΑΜΕ, το οποίο βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που διαδηλώνουν. Μάλιστα, λόγω της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου, η πορεία -που ξεκίνησε από την Ομόνοια- χωρίστηκε σε δύο μέρη, με το ένα να φτάνει στο Σύνταγμα μέσω Σταδίου και το άλλο μέσω Πανεπιστημίου.

16267009.jpg
Οι αγρότες τονίζουν ότι δεν θα σταματήσουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις και πως δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω στο αίτημά τους για απόσυρση του νομοσχεδίου, ενώ ήδη έχει γίνει γνωστό πως θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των 68 μπλόκων για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις του «αγροτικού κινήματος».

16266004.jpg
Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής καλεί τους αγρότες σε διάλογο εφ’ όλης της ύλης, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχθεί τελεσίγραφα.

16266489.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top