Γ.Bάγγος στο STAR: «Αν μπορεί ο κ.Τσίπρας να ζει με 100-200 ευρώ το χρόνο να μας πει τον τρόπο»

Τι απαντά στα σχόλια περί "Γκόρτσου" ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων

Γ.Bάγγος στο STAR: «Αν μπορεί ο κ.Τσίπρας να ζει με 100-200 ευρώ το χρόνο να μας πει τον τρόπο»

«Αυτή είναι η απάντηση μας για τον ένα χρόνο κυβέρνησης του κ. Τσίπρα, στα μέτρα που έχει φέρει στον Έλληνα παραγωγό, στον ΦΠΑ, στο ρεύμα, στο πετρέλαιο, στα λιπάσματα, στα capital controls, στον κ.Βαρουφάκη, σε όλους αυτούς που μας τσάκισαν ένα χρόνο και σε αυτά τα μέτρα που προτίθενται να πάρουν» δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο του STAR και τη Μάρα Ζαχαρέα, ο Γιάννης Βάγγος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων.

«Είμαστε περήφανοι γιατί δεν θέλαμε να μπούμε στο δημόσιο, ούτε να είμαστε συγγενείς “κάποιου” για να μας ζήσει. Από εδώ και πέρα ο ελληνικός λαός λέει ένα ΟΧΙ στην κυβέρνηση αυτή. Αν δεν υπάρξει παραγωγή σε αυτή τη χώρα, δεν γίνεται να βγει η χώρα από τη λάσπη. Αν δεν θέλει να συνεργαστούμε να πάρει άλλο δρόμο» πρόσθεσε ο κ.Βάγγος, στο τρακτέρ του οποίου είχε ανέβει ο Αλέξης Τσίπρας το 2013, τασσόμενος υπέρ των αγροτών.

Ο ίδιος τόνισε: «Εμείς ήμασταν κρυστάλλινοι και δεν λέμε ψέματα σαν αυτούς. Αν δεν πάρουν πίσω ασφαλιστικό και φορολογικό δεν παίρνουμε μέρος σε κανένα τραπέζι διαλόγου […] Η γη πρέπει να καλλιεργηθεί. […] Αν μπορεί ο κ.Τσίπρας να ζει με 100-200 ευρώ το χρόνο να μας πει τον τρόπο».

Σχετικά με τα σχόλια των Αποστόλου, Κατρούγκαλου και Τόσκα, ο κ. Βάγγος απάντησε: «Τον Γκόρτσο ξέρει πολύ καλά να τον κάνει ο κ. Κατρούγκαλος, ομοίωμα του ’60 ήρθε το 2016. Από κει και πέρα, αυτά που έγιναν τα προκάλεσε η αστυνομία. Εμείς ήρθαμε ειρηνικά και είδατε ��α αποτελέσματα. Το συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Τσίπρας βγήκε να κάνει γενέθλια για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ κι εμείς περιμένουμε 27 μέρες στο δρόμο. Βγήκε στο υπουργικό συμβούλιο και το μόνο που είπε ήταν ότι εμείς έχουμε τα κανάλια με το μέρος μας και του χαλάμε την εικόνα!»

Tην Κυριακή θα αποφασίσουν οι αγρότες για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις τους, ωστόσο ο κ.Βάγγος επισήμανε ότι τα μπλόκα δεν θα φύγουν από τις εθνικές οδούς.

ΔΕΙΤΕ το απόσπασμα από το δελτίο του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top