Αγρίνιο: Απολογείται ο μητροκτόνος-ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ στην κηδεία της 44χρονης η αδελφή της!

Η συνάντηση του 22χρονου δράστη με τον πατέρα του στα κρατητήρια

Αγρίνιο: Απολογείται ο μητροκτόνος-ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ στην κηδεία της 44χρονης η αδελφή της!

​Νέα και πολύ σοβαρή τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της 44χρονης μητέρας από τον ίδιο της τον γιο στην Παραβόλα του Αγρινίου!

Σήμερα απολογείται στον Εισαγγελέα Αγρινίου, ο 22χρονος που έσφαξε με κουζινομάχαιρο τη μητέρα του και τραυμάτισε σ��ην ωμοπλάτη τον αδερφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr το πρωί της Πέμπτης ο 18χρονος γιος του θύματος μαζί με τον πατέρα του συναντήθηκαν στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Ακαρνανίας στο Αγρίνιο με τον 22χρονο.

Να σημειωθεί ότι ο 18χρονος είναι και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος και μάλιστα στην αρχική κατάθεση που έδωσε ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικός για τον αδερφό του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να τιμωρηθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη πως ο μικρός αδερφός υποστήριξε πως ο δράστης ναι μεν δεν είχε πρόθεση να του κάνει κακό αλλά δεν ίσχυε το ίδιο και για την μητέρα τους.

Πιθανολογείται πως ο 18χρονος έδωσε την πρώτη κατάθεση εν βρασμώ ψυχής, έχοντας νωπή την μνήμη του αιματηρού επεισοδίου.

Σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου θα βρεθούν για να καταθέσουν και οι δύο αδερφές του δράστη, η 21χρονη που σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη καθώς και η μικρότερη που είναι μόλις 16 ετών.

Στο μεταξύ μέσα σε βαρύ κλίμα τελέστηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Παραβόλας η κηδεία της 44χρονης γυναίκας.

Τραγικές φιγούρες τα τρία παιδιά της, ο μικρός της γιος, που ήταν παρών στο φονικό και οι δυο κόρες της, καθώς και ο σύζυγος της, που βλέπει την οικογένεια του να δοκιμάζεται σκληρά: Την σύζυγο του νεκρή και τον μεγαλύτερο γιο του αντιμέτωπο με βαρύτατες κατηγορίες.

Την ώρα της κηδείας η αδερφή της θανούσης δεν άντεξε, λιποθύμησε μέσα στην εκκλησία και μεταφέρθηκε εκτός για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η σχετική ανάκριση για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο βρίσκεται σε εξέλιξη και λαμβάνονται μαρτυρίες και καταθέσεις, αν και όλα δείχνουν πως το έγκλημα οφείλεται στην κακιά στιγμή: στην σπασμωδική κίνηση και επιθετικότητα του 22χρονου (σ.σ. που είχε καταναλώσει πριν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ) κατά της μητέρας του την στιγμή που εκείνη επιχείρησε να τον χωρίσει από τον 18χρονο αδερφό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η μάνα που την ΣΚΟΤΩΣΕ ο γιος της-Σπαράζουν τα μηνύματα της κόρης της στο Facebook

ΑΥΤΟΣ είναι ο 22χρονος μητροκτόνος του Αγρινίου-Το συγκινητικό μήνυμα του αδελφού στη μάνα τους

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top