ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αυτοί είναι οι δύο υποπλοίαρχοι- κυβερνήτες του ελικοπτέρου

Φαίνεται η αγάπη τους για τη θάλασσα και τη δουλειά τους

​Τα ονόματα των αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, που επέβαιναν στο ελικόπτερο που χάθηκε στις 02:45 τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια άσκησης στη νήσο Κίναρο, ανακοινώθηκαν επίσημα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πρόκειται για τον υποπλοίαρχο Τουλίτση Αναστάσιο (κυβερνήτης), τον υποπλοίαρχο Πανανά Κωνσταντίνο (συγκυβερνήτης) και τον ανθυπασπιστή Ευα��γέλου Ελευθέριο (ναυτίλος).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, oι δύο υποπλοίαρχοι είναι περίπου 35 χρόνων, ενώ ο ανθυπασπιστής είναι νεότερος τους. Μάλιστα, ο ένας ετοιμαζόταν να παντρευτεί, ενώ ο άλλος περίμενε να γίνει πατέρας.

Ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου, υποπλοίαρχος Τάσος Τουλίτσης φαίνεται να είχε μεγάλη αδυναμία στη θάλασσα, μιας που οι περισσότερες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, είναι με αυτήν... φόντο.









O συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου, υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς, δείχνει λάτρης των ελικοπτέρων και της δουλειάς του , αν κρίνουμε από το προφίλ του στο facebook. Οι φωτογραφίες σχετίζονται με πτήσεις ελικοπτέρων πάνω από τα γνώριμα ελληνικά νερά.