Στο εφετείο ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ της Έφης: Σκότωσε τη νύφη του μπροστά στο 2,5 ετών παιδί της

Τι λέει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας

Στο εφετείο ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ της Έφης: Σκότωσε τη νύφη του μπροστά στο 2,5 ετών παιδί της

​Στο Εφετείο της Λαμίας βρέθηκε σήμερα ο δολοφόνος της 32χρονης Έφης Χαρατσή, ο θάνατος της οποίας είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο!

Η γυναίκα είχε δολοφονηθεί από τον κουνιάδο της, μέσα στο σπίτι της στο Στείρι της Βοιωτίας τον Ιούλιο του 2013. Το φρικτό έγκλημα μάλιστα είχε γίνει μπροστά στα μάτια του ενός από τα δύο παιδιά της Έφης, 2,5 ετών τότε.

Ο δράστης έχει ήδη καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και σήμερα συγγενείς και φίλοι της Έφης, μιλώντας στο STAR Κεντρικής Ελλάδας κάλεσαν τη δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της και να τιμωρήσει τον φονιά.

Παράλληλα, με πικρία λένε πως ενώ η Έφη είναι νεκρή, ο δολοφόνος της τα Χριστούγεννα πήρε άδεια και γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του!

Πάντως ο συνήγορος υπεράσπισης Ευάγγελος Γαλετζάς επισημαίνει πως ο πελάτης του δεν θέλει να αθωωθεί αλλά να δικαστεί δίκαια.

Η δίκη, ωστόσο, αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Υπενθυμίζεται ότι τότε η οικογένεια της άτυχης κοπέλας είχε δηλώσει πως πρόκειται για ερωτικό έγκλημα, αφού ο δράστης ήταν ερωτευμένος με την Έφη. Έναν έρωτα που όμως δεν είχε αποκαλύψει ποτέ. Επίσης θαύμαζε και ζήλευε την οικογένεια του αδερφού του αφού ο ίδιος δεν είχε καταφέρει να παντρευτεί, υποστήριξε το συγγενικό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ στην Βοιωτία: Έσφαξε την κουνιάδα του επειδή ήταν ερωτευμένος μαζί της;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top